Tankoketju (2 kpl) – GR10

Tuotetunnus (SKU): 17-62-110
89  Excluding VAT
(111,25  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    GR10 HMS är kedjor gjorda för styrketräning och de kan sättas fast på en skivstång för att möjliggöra ett effektivare sätt att öka musklers styrka och hastigheten på repetitioner.
    Kedjornas utomordentliga effektivitet härrör från deras inverkan på skivstångsvikterna under träningspasset och således hur mycket musklerna faktiskt arbetar. När skivstången lyfts, då lyfts länkarna till kedjan upp från golvet och ökar vikten på skivstången. Motståndet når sitt maximum vid den högsta punkten i den uppgående rörelsen. Det sker det exakt omvända när lyftaren sänker skivstången och således minskas vikten gradvis när kedjelänkarna faller ned på golvet.
    Kedjornas positiva inverkan på den fysiologiska processen sker i musklerna under träning.
    Detta är möjligt på grund av fenomenet med kraftutvecklingar i underkroppen (PAP), vilket innebär att musklernas prestation kraftigt förbättras som ett resultat av de tidigare kontraktionerna. Med andra ord, efter en inledande och bristfällig kontraktion under måttlig intensitet följt av en kort viloperiod, så kan man se en ökning av styrkeprestationen. Att använda kedjor i styrketräning förbättrar också snabbhet och kadensen av repetitionerna.
    GR10 HMS kedjorna är tillverkade i stål av hög kvalitet och det är motståndskraftigt från miljöförstöring. Kedjorna kan också snabbt och säkert fästas på skivstången med kragar och skruvar. De fungerar som ett utmärkt tillskott i hemmagymet och är designade för alla som vill optimera sin styrketräning.


    Specifikation

    Material: stål
    Mått:
    längd (mm): 1800
    bredd (mm): 60

    Uppsättning består av: 2 st
    Produktens vikt: 10 kg

    Kommentarer

    24 månaders garanti

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Tankoketju (2 kpl) – GR10”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!