Categories

 • Ota meihin yhteyttä

  Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!
 • Här finner ni ett stort antal pappers- och hygienprodukter. Genom att fokusera på ett varierad utbud gör vi det möjligt för er att hitta rätt produkter utifrån era faktiska behov. Vi är fast beslutna att leverera de bästa möjliga alternativen.

  Hygienpapper och behåller

  Engångspapper och servetter är en oerhört viktig del av hur vi upprätthåller vardaglig hygien. Men samtidigt är det viktigt att ha tillgång till ändamålsenliga alternativ. Därför har vi ett stort antal mjukpapper och behållare som gör det enkelt för er att säkerställa praktisk tillgång.
  • Toalettpapper på rulle och för särskilda dispensers. Gör det enkelt att erbjuda varierad tillgång.
  • Pappershanddukar i ett flertal olika material och utföranden. I storpack eller för behållare.
  • Behållare och dispensers som säkerställer hygienisk tillgång på mjukpapper.
  Vi har en mängd olika alternativ och vår prioritet är att förse dig med kvalitetsvaror som också är överkomliga rent prismässigt. Oavsett om ni planerar storskaliga inköp eller mindre återkommande inköp så säkerställer vi att slutresultatet blir förmånligt.

  Mjukpapper för alla verksamheter

  Med ambitionen att göra det enkelt för alla att få tillgång till rätt sorts mjukpapper utifrån specifika verksamheters behov har vi säkerställt ett varierat utbud. På så sätt kan ni välja exakt den sorts mjukpapper som bäst lever upp till era specifika krav. Vi tillhandahåller ett sortiment av produkter för de flesta typer av verksamheter. Om ni inte är säkra på exakt vad ni behöver så kan ni med fördel kontakta oss.

  Ett växande utbud av mjukpappersalternativ

  Genom ständig återkoppling med våra kunder och noggrann utvärdering av marknaden så utökar vi hela tiden vårt sortiment för att leva upp till faktiska förväntningar. Därför vill vi kunna tillhandahålla produkter för just era specifika behov och önskemål. Vi hoppas kunna leverera de produkter som ni letar efter.