Categories

 • Ota meihin yhteyttä

  Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!
 • Med ett heltäckande och mångfacetterat utbud så vill vi skapa rätt förutsättningar för dig att hitta det som passar just din verksamhets behov. Genom att satsa på certifierade produkter till rimlig och överkomlig prissättning så ser vi till att alla våra kunder får tillgång till högkvalitativa produkter..

  Förbrukningsvaror för vårdinrättningar

  Vi har ett varierat utbud av förbrukningsmaterial och flergångsalternativ för sjukhus och vårdinrättningar. Med ambitionen att göra det enkelt att tillhandahålla såväl instrument som tillbehör vill vi kunna erbjuda de produkter ni behöver.
  • Kompressionsförband, bomullsrondeller, och allmänna förband.
  • Produkter för ögonvård samt öron-, näsa- och halsmottagningar.
  • Förbrukningsmaterial för hantering av riskavfall och kompletterande tillbehör.
  • Steriliseringslösningar och dispensers för sterilisering och avfallshantering.
  • Injektionshjälpmedel och skyddshjälpmedel.
  • Särskilda produkter för barnvård, gynekologi, diagnostik och mycket mer.
  Vi gör det enklare för våra kunder genom att välja högkvalitativa varor som också är prisvärda. Det betyder att ni med största sannolikhet kommer att hitta de produkter du behöver. Även om er verksamhet har väldigt höga krav.

  Certifierade medicinska produkter

  Alla våra medicinska produkter är fullständigt certifierade för dess respektive användningsområden. Därför får ni tillgång till ett relevant utbud med prisvärda och kvalitativa produkter. Vi fortsätter att särskilt fokusera på produkter för medicinsk förbrukning för att säkerställa att vi kan leverera lämpliga lösningar för även de allra mest krävande situationerna. Här hittar ni ett flertal olika alternativ som kommer att hjälpa er att fä ett ändamålsenliga produkter inom medicinsk förbrukning. Med ett stort antal alternativ som är lämpade för de flesta verksamheter vill vi förenkla era val. Vid funderingar kan ni med fördel kontakta oss.

  Gör det enkelt att ha ett brett utbud

  Vi letar alltid efter nya sätt att uppdatera och förbättra vårt befintliga produktutbud. Därför hittar ni ständigt nytillskott och lämpliga alternativ som gör det enkelt för er att nå era verksamhetsmål. Med val som sträcker sig från certifierade medicinska produkter till hushållsrelaterade produkter kan vi erbjuda alternativ för alla behov och önskemål. Med priser som är oerhört konkurrenskraftiga blir inköpen även väldigt förmånliga.