Categories

 • Ota meihin yhteyttä

  Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!
 • Vi erbjuder ett varierat utbud av produkter så att ni kan vara säker på att få tillgång till kvalitativt förbandsmaterial till ett överkomligt pris. Unikt värde för pengarna i förening med medicinteknisk certifierade produkter innebär att ni får ändamålsenliga produkter som passar samtliga verksamheter.

  Allmänna och specialiserade förbandsprodukter

  Kompressor, förband och fixeringsprodukter har en särskild ställning i såväl allmän värd som akutmedicin. De är ofta nödvändiga för att förhindra blodförlust och skapa stabilitet i syfte att motverka skadeutveckling. Därför är det viktigt att ha tillgång till ett flertal olika varianter för att kunna tillgodose samtliga behov och situationer.
  • Traditionella förband och förband med särskilda egenskaper. Absorberande och antimikrobiella material för specifika användningsområden.
  • Första hjälpen-kit och kompresser för akut vård. En nödvändig del av standardutrustningen för akuta och livräddande insatser.
  • Tryckavlastande förband och förband för ögon, öron och näsa. Viktiga specialförband som kan göra stor skillnad.
  • Fixeringsförband för stabilitet och akuta åtgärder. Kvalitativa förband som gör stor skillnad.
  • Geler och kyl- samt värmeprodukter som främjar sårläkning och ger smärtlindring.
  Vi arbetar ständigt med att förenkla för våra kunder samtidigt som vi fokuserar på kvalitetsprodukter till rimliga priser. Detta skapar rätt förutsättningar för stora inköp utan kompromisser.

  Certifierade förbandsprodukter

  Alla våra förbandsprodukter är medicintekniskt certifierade för att leva upp till såväl formella som praktiska krav. Därför blir de ett smidigt tillskott till er verksamhet. De gör sig lika väl lämpade på akutvårdsmottagningar som på inom allmän och förbyggande vård. Om ni inte är säkra på vilket sorts förbandsmaterial ni behöver så kan ni med fördel kontakta oss eller ta en titt på hela vårt utbud. Vi har ett stort antal kvalitetsprodukter för sårvård, förband, tryckavlastning och rengöring.

  Kvalitativa medicintekniska förbund

  Vi arbetar alltid hårt för att erbjuda er de allra bästa produkterna samtidigt som vi ständigt anpassar oss till de föränderliga behov som föreligger. Därför hittar ni här allt ifrån produkter för akutvård till alternativ för rutinmässig omvårdnad. Genom att utvärdera återkoppling från våra kunder och djupgående samarbeten med leverantörer har vi byggt upp et mångfacetterad utbud av produkter. Vi är stolta över att kunna fortsätta erbjuda produkter för även de mest speciella vårdbehoven.