Bariatrinen hoitosänky – 200×120 cm – Max. 250 kg – ELBUR PBX4B

Tuotetunnus (SKU): EB-PBX4B
Category
3 059  Excluding VAT
(3 823,75  incl. VAT)
Delivery: 6-9 working days 6-9 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...

Accessories

Sairaalapatja polyuretaanista – 200 x 90 x 12cm – Hengittävä ja irrotettava suoja

Särskild design med beskuret skum som säkrar konstant luftflöde mellan kropp och madrass för att kyla ner och förebygga liggsår. Tillämpning av skum med god elasticitet gör så att madrassen automatiskt justerar sig individuellt till användaren och distribuerar kroppsvikten jämt samtidigt som ryggradens naturliga böjning bibehålls. Förhindrar inte andnings-, cirkulations- eller matsmältningsförmågor. Produktegenskaper: polyuretanskum överdrag […]

329  Excluding VAT Delivery: 4-6 working days
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    ISO 18.12.10.009 + ISO 18.12.91.006

    Tack vare den förstärkta konstruktionen och användningen av specialdesignade ställdon som lämpar sig för höga belastningar är PB X4-seriens sängar designade för personer som väger mycket och som behöver långtidsvård. Sängens mycket stabila design garanterar säker användning, och madrassstödsplattformen är konstruerad med ett metallnät för enkel desinfektion.

    Tekniska specifikationer

    • Max belastning: 250 kg
    • Max patientvikt: 200 kg
    • Storlek på plattform: 2000 x 1200 mm
    • Plattformshöjd: 400-800 mm
    • Justering av ryggstödet: 0 – 70°
    • Justering av nedre benstöd: 0 – 20°
    • Externa dimensioner: 207 x 132 cm
    • Fri markgång: ca. 16 cm
    • Vikt: 150,6 kg
    • Hjulens diameter: 100 mm
    • Finish i mörk bok

    Denna högkvalitativa vårdsäng har designats speciellt för överviktiga patienter och kan även användas när en tyngre madrass är nödvändig.

    De genomgående sidogrindarna kan sänkas och skjutas på varandra så att de inte utgör något hinder för att komma in eller ur sängen. Denna säng har tagits fram för att klara högsta påfrestningar och påfrestningar. Den 4-delade liggytan kommer i standardmåtten 100 cm x 200 cm, är gjord av ett lättstädat metallnät och individuellt justerbart med 2 enkla elmotorer. Denna säng är anpassad för att användas tillsammans med patientlyft.

    Den 4-delade liggytan är elektriskt justerbar mellan 40 cm och 80 cm (liggytans övre ände). Alla elektroniska komponenter har tillverkats enligt senaste forskning och är i enlighet med alla gällande säkerhetskrav och standarder. Varje enskild justeringsmöjlighet för sängen är bekvämt styrbar genom att använda den stänksäkra manuella kontrollomkopplaren och varje enskild funktion kan låsas individuellt. Den mycket stabila lyftmekanismen har utformats för att hantera laster upp till 250 kg.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Bariatrinen hoitosänky – 200×120 cm – Max. 250 kg – ELBUR PBX4B”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!