Tuotetunnus (SKU): 1140010011
1 989  Excluding VAT
(2 486,25  incl. VAT)
Delivery: 4-12 working days 4-12 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Anestesivagnen Deros är konstruerad med hänsyn till användbarhet och säkerhet. Den är idealisk för sjukhus, kliniker och andra medicinska faciliteter där noggrann organisation och snabb åtkomst till mediciner och utrustning är avgörande. Med dess mångsidighet och en mängd användarvänliga funktioner är den utformad för att underlätta ditt arbete och förbättra säkerheten.

    • Vagnen levereras med 10 rymliga medicinlådor som gör det enkelt att organisera och snabbt komma åt mediciner och andra nödvändiga ämnen.

    • För att ytterligare optimera organisationen av din utrustning har vi inkluderat 5 lådor med lådfördelare. Dessa hjälper dig att kategorisera och separera olika objekt.

    • Lådorna är utrustade med en soft-close funktion, vilket gör dem tysta och smidiga att öppna och stänga, vilket minskar risken för störande ljud i arbetsmiljön.

    • För enkel och hygienisk bortskaffning av avfall inkluderar vår vagn två papperskorgar som enkelt kan rengöras och tömmas.

    • En robust universal korg i rostfritt stål är perfekt för att hålla sterila föremål och säkerställa enkel tillgång när det behövs som mest.

    • Vår anestesivagn är utrustad med ett praktiskt och utdragbart sidobord som ger extra arbetsyta och kan fällas in när det inte behövs.

    • För att garantera en säker arbetsmiljö har vi inkluderat ett uppsamlingskärl av vassa föremål för korrekt hantering och avskiljning av skarpa objekt.

    • Med två låsbara hjul kan du enkelt förflytta vagnen och sedan låsa den på plats för att säkerställa stabilitet och säkerhet.

    • För att säkerställa att din medicinska utrustning och värdefulla ägodelar är skyddade, är vår Anestesivagn utrustad med ett centrallås med nyckel. Det ger dig full kontroll över vem som har tillgång till vagnen och dess innehåll, vilket ökar säkerheten och förtroendet i din arbetsmiljö.

    Ladattavat PDF:t

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Anestesiavaunu – Deros”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!