Manikyyripöytä – 3304G – Valkoinen

Tuotetunnus (SKU): 146659
Category
929  Excluding VAT
(1 161,25  incl. VAT)
Delivery: 4-8 working days 4-8 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Praktiskt manikyrbord för skönhetssalongen
    Detta funktionella manikyrbord är perfekt för skönhetssalonger och andra professionella kliniker. Den eleganta möbeln gör det möjligt att ha de mest nödvändiga verktygen och produkterna inom räckhåll samtidigt som det hjälper till att hålla ordning och reda.

    Lösningar för arbetsyteoptimering
    Valet av rätt möbler är avgörande för att organisera en överskådlig arbetsplats. De tre rymliga lådorna är designade för att underlätta förvaringen av de viktigaste tillbehören och verktygen inom räckhåll. Den släta och breda ytan ger gott om utrymme att arbeta på. En ytterligare fördel med denna modell är möjligheten att justera bordet och förvaringsskåpet för att passa individuella behov och preferenser, vilket anpassar arbetsytor efter behov. Detta underlättar anpassningen av möbeln till utrymmet och optimalt utnyttjande av det.

    Universell och modern stil
    De strömlinjeformade formerna gör att manikyrbordet ser lätt ut utan att ta upp för mycket utrymme. Den högglanslackerade ytan i nyanser av vitt och de dekorativa guldfärgade detaljerna ger en elegant look. Manikyrbordet kommer att vara en perfekt passform i nästan vilket rum som helst och samtidigt ge användarna en oerhört bekväm arbetsmiljö.

    Exakta dimensioner finns på sista bilden.

    Specifikationer
    Färg: Vit
    Ytbehandling: högglans

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Manikyyripöytä – 3304G – Valkoinen”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!