Vetotanko – Premium – DD15

Tuotetunnus (SKU): 17-45-025
109  Excluding VAT
(136,25  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    DD15 on HMS PREMIUMin vankka vetotanko. Sen suurin etu on sen monipuolisuus, joka ilmenee siinä, että siinä ei ole vain yhtä tartuntakohtaa, vaan useita eri leveyksillä ja eri kulmissa.

    Tanko on erittäin hyödyllinen varuste kotikuntosalillesi, sillä sitä voidaan käyttää monin tavoin ja moniin harjoituksiin. Sen pääasiallinen käyttötarkoitus on kuitenkin harjoitus, jota kutsutaan leuanvedoksi. Se on harjoitus, joka aktivoi ja kehittää tehokkaasti latissimus dorsi -lihasta. Latissimus dorsi -lihas on suuri ja kattaa käytännössä koko selän, mikä tekee sen kehittämisestä ja laajentamisesta niin tärkeää. Leuanvedoissa myös bicepsit ovat erittäin aktiivisia. Koska DD15:ssä on useita tartuntakohtia, se mahdollistaa otteen vaihtamisen. Siksi on mahdollista suorittaa leuanvetoja ei vain ylälle tai alaotteella, vaan myös neutraalilla otteella. Tämä ratkaisu mahdollistaa lihaksen työskentelyn eri kulmissa myös eri etäisyyksillä olevien otteiden välillä.

    Kädensijoihin on lisätty karhennus estämään käden liukumisen. Tämän ansiosta saamme vakaan otteen, mikä on erittäin tärkeää leuanvedoissa. Tällä on suora vaikutus turvallisuuteen ja mukavuuteen käytön aikana.

    DD15 HMS PREMIUM on vakaa ja vahva tuote. 6 kiinnitysreikää, 11 mm halkaisijaltaan, mahdollistavat tuotteen turvallisen ja varman kiinnittämisen seinään.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Vetotanko – Premium – DD15”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!