Tuotetunnus (SKU): 1009799
1 299  Excluding VAT
(1 623,75  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Modellen Nita Newborn™ är perfekt för träning på införande, utvärdering, klädvård, säkring och underhåll av venkatetrar (VADs) på spädbarn.

    Nu 100 % latexfri med omformad navel och navelventil. En unik anatomisk korrekt framställning av en 1,8 kg och 40,6 cm (4 lbs, 16″ in.) kvinnlig bebis som utvecklats för undervisning och träning på kärlåtkomst på nyfödda och spädbarn. Det finns knappt några urskiljbara blåa vener under den utbytbara genomskinliga ”huden” på huvudet; höger och vänstra armar samt det högra benet. Vener görs nu med latexfri Dermalike™ – med 50 % mindre nålsläpande vid åtkomst och förbättrat motstånd mot revor, vilket medger fler antal ”nålstick”. Venerna som visas inkluderar den temporala venen, vena jugularis externa, den post-aurikulära venen, basilvenen, cefaliska venen, vena saphena och knävecksvenen. Vid åtkomst känns en ”smäll” när nålen förs in i venen följt av ett realistiskt tillbakaflöde av simulerat blod, vilket bekräftar den korrekta placeringen av nålen. Venerna har särskilt utformats för att ha en ringa invändig diameter, vilket du normalt sett hittar på en liten bebis.

    Du kan öva på åtkomst, säkrande, påklädning, platsvård och underhåll för standard IVs och PICC (perifert insättande av central kateter). En omformad navel och navelventil möjliggör för upprepad kateterisering med en 5FR navelkateter med korrekt placering som verifieras med blodåterföring. Näs- och munöppningar medger placering av näskanyler såväl som mag-tarmintubering samt matning av slangarna för att lära ut om sugning, säkring, påklädning, rengöring och underhåll. Ett bra verktyg för undervisning, träning, kompetenstestning och färdighetsbedömning.

    Nita Newborn™ simulatorn är perfekt för följande träningsscenarier med spädbarn:
    • De små, spädbarnsstora venerna inkluderar den temporala venen, vena jugularis externa, den post-aurikulära venen, basilvenen, cefaliska venen, vena saphena och knävecksvenen
    • Framgångsrik åtkomst bekräftas av ett tillbakaflöde av simulerat blod
    • Möjlighet att träna på uppsättning och åtkomst av en navelkateter
    • Näs- och munöppningar medger placering av näskanyler såväl som mag-tarmintubering samt matning av slangarna för att lära ut om sugning, säkring, påklädning, rengöring och underhåll

    Mått 35,6 x 12,7 x 45,7 cm

    Ladattavat PDF:t

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Nita Newborn™”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!