Treenisetti – MFK01 + YB03 55 cm + Treeninauha

Tuotetunnus (SKU): 17-33-156
89  Excluding VAT
(111,25  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Esittelemme harjoitussetin, joka yhdistää MFK01-maton, harjoitusnauhat ja voimistelupallon. Tällainen yhdistelmä tarjoaa monia erilaisia harjoittelumahdollisuuksia. Harjoitusnauhojen ansiosta pystymme harjoittamaan jokaista lihasosaa entistä enemmän, koska makuuasennossa suoritettavien harjoitusten tekeminen ei tuota ongelmia. Tähän settiin sisältyy voimistelupallo, ja tämä pallo rikastuttaa mahdollisten harjoitusten valikoimaa, joita voidaan suorittaa tällä setillä. Jokainen tämän setin osa on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Tämä takaa vaivattoman ja mukavan harjoittelun.
    MFK01-matto toimii sekä voimaharjoittelussa että aerobicissa. Maton liukumaton pohja estää sen liikkumisen. Tämän ansiosta harjoittelumme on miellyttävää riippumatta siitä, millä alustalla harjoittelemme. Matto tarjoaa täydellisen pehmusteen käyttäjän ja kovan lattian välille. MFK01 mukautuu harjoittelukehon muotoon, mikä edistää erinomaista mukavuutta harjoittelun aikana. Erityisesti käsitellystä ja laminoitusta PVC-vaahtomuovista valmistetun maton ansiosta se on myös muodonmuutoksia kestävä, mikä tarjoaa suuren vapauden harjoittelussa. Käytännölliset reiät matossa mahdollistavat tuotteen ripustamisen seinälle.
    Harjoitusnauhat, erityisesti tämä suljettu ympyrämuotoilu, mahdollistavat vielä useampien lihasten osallistumisen ponnisteluihin. Tämä takaa puolestaan vahvan ja tehokkaan harjoittelun. Harjoitusnauhat on valmistettu vahvasta ja joustavasta lateksista, mikä antaa nauhoille pitkän käyttöiän sekä tarjoaa käyttäjälle tasaisen vastuksen yleisesti jokaisen harjoitusjakson aikana. Säännöllinen harjoittelu harjoitusnauhoilla antaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa jokaista lihasosaa tehokkaasti, lisätä nivelten joustavuutta ja auttaa polttamaan tarpeetonta rasvakudosta samalla kun voima paranee.
    Voimistelupallo on valmistettu erityisestä kumista, jossa on puhkeamaton teknologia. Tämän ansiosta, jos palloon tulee halkeama, pallo menettää ilmansa asteittain, mikä suojaa käyttäjää äkilliseltä putoamiselta itse harjoituksen aikana. Erityinen pallon rakenne tarkoittaa, että keho ei liu’u sen pinnalla harjoituksen aikana. Lisäksi pallon puolikas on peitetty kuviolla, joka edistää nopeampaa lihasten palautumista. Harjoituksen aikana piikit hierovat kehoamme luonnollisesti, mikä vähentää mikrovammoista johtuvaa kipua. Voimistelupallojen suosio voidaan johtaa niiden korkeasta tehokkuudesta. Tämä johtuu harjoitusten erityispiirteistä harjoituksen aikana. Pallo antaa sinulle mahdollisuuden lisätä tehokkuutta. Se on myös hyvä lisä normaaliin harjoitteluun, joka sisältää tasapainoharjoituksia.
    Harjoittelu pallon kanssa aktivoi asennonhallintalihakset ja tämän ansiosta auttaa käyttäjää ei ainoastaan parantamaan kestävyyttään vaan myös korjaamaan puutteita asennossa. Tämän seurauksena voimme parantaa vatsan, jalkojen ja käsivarsien lihasvoimaa sekä nivelten notkeutta samalla kun saavutamme oikean kehon muodon.
    Tällainen setti toimii täydellisesti kotikuntosalissa sekä ulkoharjoittelussa.

    Erittely:

    Matto:

    Materiaali: TPE 10 mm / EVA 5 mm
    Mitat:

    Pituus: 110 cm
    Leveys: 55 cm
    Paksuus: 1,5 cm

    Reikien välinen etäisyys: 38 cm

    Harjoitusnauhat:

    Materiaali: lateksi

    Vaaleanpunainen:

    Pituus: 600 mm
    Leveys: 50 mm
    Paksuus: 1,2 mm
    Kuormitusväli: 4,5 – 15,75 kg

    Harmaa:

    Pituus: 600 mm
    Leveys: 50 mm
    Paksuus: 1,6 mm
    Kuormitusväli: 9 – 22,6 kg

    Violetti:

    Pituus: 600 mm
    Leveys: 50 mm
    Paksuus: 2 mm
    Kuormitusväli: 13,5 – 27 kg

    Pallo:

    Materiaali: PVC
    Halkaisija: 55 cm
    Maksimikuormitus: 250 kg
    Jokaiseen settiin sisältyy pumppu

    Kommentit:

    Ei tarkoitettu kaupalliseen käyttöön
    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Treenisetti – MFK01 + YB03 55 cm + Treeninauha”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!