DentaPrev 30 ml – Suusuihke plakkia ja hammaskiveä vastaan

Tuotetunnus (SKU): DENTAPREV-30ML
Category
24  Excluding VAT
(30  incl. VAT)
Delivery: 1-3 working days 4-12 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    DentaPrev, 30 ml
    DentraPrev är en unik enzymbaserad tandspray som tar munhygienen till en ny nivå genom sin triple action formula. Det är ett mycket enkelt och användarvänlig spray som skapar en skyddande barriär, reducerar plackbildning och ger en fräschare andedräkt. DentaPrev innehåller endast skonsamma ingredienser med enzymer som arbetar för att återställa balansen i munnen.

    DentaPrev kan med fördel användas hos dem som har det svårt att sköta sin munhygien och behöver ett komplement till tandborstning. Det smidiga långa spraymunstycket gör att det är lätt att applicera själv eller av vårdpersonal.

    DentaPrev innehåller endast skonsamma ingredienser med enzymer som arbetar för att återställa balansen i munnen.

    • Rengör och skyddar
    • Minskar förekomsten av plack och tandsten
    • Förbättrar andedräkten
    • Fuktgivande funktion samt stimulerar salivutsöndring
    • Balanserar mikrobiomet (återställa mångfald av bakterier i munhålan)
    • Lätt att applicera och fördelar sig med saliven i munhålan
    • Frisk mintsmak som är behaglig och ger fräsch andedräkt
    • Enzymbaserad, kliniskt testad dentalspray

    Information

    DentaPrev är en enzymbaserad tandspray med en unik formula. Tandsprayen skapar en tunn, skyddande barriär mot skadliga bakterier som kan orsaka plack och tandsten. Tack vare sitt fickformat är den enkel att ta med sig för användning när som helst under dagen.

    Den skyddande barriären består av enzym, hyaluronan, xylitol i en bas av glycerol som tillsammans minskar vidhäftning av bakterier genom att bilda en tunn hinna som rengör och skyddar munhåla och svalg för bättre munhygien. Barriären stärker det naturliga försvaret.

    När vi inte har möjlighet att sköta vår munhygien av olika orsaker får bakterier möjlighet att samlas på ett område och koloniserar. Bakteriella biofilmer (plack) är kluster av bakterier som är fästa vid en yta/varandra och inbäddade i en egenproducerad matris bestående av t.ex. proteiner och polysackarider. När biofilmen växer till sig ökar risken för tandsten, inflammation (gingivit) och sedermera periodontal sjukdom (tandlossning). Även risken för följdsjukdomar som hjärt-kärlsjukdomar och diabetes ökar.

    Nu finns äntligen en effektiv lösning som på ett smidigt sätt förbättrar munhygienen. En god munhälsa minskar risken för smärtsamma och kostsamma behandlingar.

    Vanliga frågor

    Hur använder jag DentaPrev?
    Använd DentaPrev morgon och kväll, eller vid behov under dagen, som efter måltider, för förbättrad munhygien. Spreja 2–3 gånger mot tänderna, fördela jämnt med hjälp av tungan.

    Vad är fördelarna med DentaPrev?
    Den viktigaste vården är den som blir av. Många gånger är grunden till dålig munhälsa att du inte kommer åt att rengöra tänder och munhåla på ett bra eller enkelt sätt. DentaPrev är ett enkelt, snabbt och skonsamt sätt förbättra munhygienen utan att försämra mikrobiomet. Du sprayar på var sida utvändig tandrad och därefter fördelas enzymlösningen naturligt i munhålan med hjälp av din egen saliv. Ofarligt, enkelt och effektivt.

    Vad består DentaPrev av?
    DentaPrev består av ett naturligt enzym, hyaluronan, xylitol och glycerol som alla har god effekt i munhålan. Tillsammans potentierar de varandra vilket ger DentaPrev dess unika verkan. DentaPrev har inga kända bieffekter.

    • Proteas motverkar bildningen av plack
    • Glycerol löser upp plack, förhindrar uttorkning och bidrar till barriärfunktionen
    • Xylitol har antiplack-effekt, främjar munhygienen genom att öka salivflödet, normaliserar pH-värdet och minskar oönskade bakterier
    • Natriumhyaluronat är en naturlig polymer och fuktighetsbevarare som förbättra barriärfunktionen ytterligare
    • Naturlig mintsmak för frisk andedräkt

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “DentaPrev 30 ml – Suusuihke plakkia ja hammaskiveä vastaan”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!