Hoitoalusta TARSUS MA

Tuotetunnus (SKU): 001-50-60

Kannettava hoitopöytä kasvoaukolla, leveys 50 cm, valkolakattu runko.

Category

This product is currently unavailable. Näytä vaihtoehdot

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    CE-certifierad enligt MDR.

    Modell MA är en storsäljare.

    Denna bänk är känd för sin design och är vår enklaste modell att fälla upp och ihop.

    Valmöjligheter

    Modell MA erbjuder en mängd valmöjligheter för att passa dina behov:

    • Välj mellan bredderna 50 eller 60 cm
    • Fem olika färger av konstläder
    • Standard 4 cm dynstoppning (alternativt 6 cm som tillval)
    • Standardhöjdjusterbar mellan 60-80 cm (70-90 cm som tillval)

    Design och komfort

    Liksom alla våra bärbara behandlingsbänkar, är Modell MA designad med bara två benpar för att maximera terapeutens frihet under behandlingen. Detta eliminerar risken för att stöta benen mot något under behandlingssessionen och erbjuder till och med utrymme att få in benen under bänken från kortsidan.

    En bredd på 50 cm är ideell för klassiska massagebehandlingar och är den mest populära bredden för denna modell. En smalare bänk gör det möjligt att komma närmare patienten, vilket eliminerar behovet av att luta sig över bänken och minskar belastningen på terapeutens kropp.

    Tillbehör och flexibilitet

    Modell MA, liksom våra TE och ZON-modeller, kan användas tillsammans med vårt elektriska eller hydrauliska underrede. Om du är osäker på om bredden räcker till, erbjuder vi sidoarmstöd och ett utbud av andra tillbehör.

    Denna behandlingsbänk kommer med ett ansiktshål, men kan också erhållas utan. Detta alternativ kan passa bra om bänken ska användas som vilobänk eller tillsammans med ett huvudstöd (tillval). En enkel armstöd är monterat under främre dynan för bredder upp till 60 cm.

    Specifikationer

    Modell MA är 190 cm lång, men kan förlängas till 220 cm med ett huvudstöd. När den är hopfälld, är den 95 cm lång. Standardbredden är 50 cm, men vi erbjuder även 45, 55, 60 och 70 cm. Sidostöd kan läggas till för att bredda bänken med cirka 10 cm på varje sida. Höjden är 60-80 cm standard, men kan justeras till 70-90 cm mot ett pristillägg. Bänken väger cirka 13 kg. Maximal belastning är 150 kg i mitten av bänken, och 200 kg fördelat över hela bänken. Dynorna har en stoppning på 4 cm och är klädda med konstläder, men en 6 cm stoppning finns också tillgänglig mot ett pristillägg. Vi erbjuder en 10-årig garanti på chassit och en 2-årig garanti på de övriga delarna, under förutsättning att de används normalt enligt användarinstruktionerna.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Hoitoalusta TARSUS MA”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!