Hoitoalusta TARSUS TE

Tuotetunnus (SKU): 002-50-60

Kannettava hoitopöytä pääntuella, leveys 60 cm, valkolakattu runko.

Category

This product is currently unavailable. Näytä vaihtoehdot

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    CE-certifierad enligt MDR.

    Modell TE erbjuder en tillfredsställande kombination av komfort och funktionalitet.

    Den är utrustad med ett justerbart huvudstöd, komplett med en tillhörande huvudkudde och armvagga. Huvudkudden kan justeras längs huvudstödsramen med hjälp av kardborrband, och armvaggan kan höjdjusteras efter behov. För optimal komfort kan huvudstödet vinklas steglöst, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta positionen.

    För att underlätta transport kan huvudstödet fällas in. Huvudkudde och armvagga kan enkelt förvaras i bänken under transporten.

    Modell TE finns tillgänglig i:

    • Bredderna 50 eller 60 cm
    • Fem olika färger av konstläder
    • Standard 4 cm dynstoppning (6 cm är ett tillval)
    • Höjdjusterbar mellan 60-80 cm som standard (70-90 cm som tillval)

    Som alla våra bärbara behandlingsbänkar, är TE utrustad med bara två par ben för att förhindra att terapeuten stöter mot någonting under behandlingen. Det är även lätt att få in benen under bänken från kortsidan.

    En bredd på 50 cm är perfekt för klassisk massage och är också den mest populära bredden för modellerna MA och TE. Den smala bredden gör det lättare att komma nära patienten. Om du är osäker på om bredden räcker, erbjuder vi sidoarmstöd och andra tillbehör.

    Behandlingsbänkens specifikationer inkluderar huvudstöd, huvudkudde och armvagga. Den är 190 cm lång (inklusive huvudstödet), hopfälld är den 80 cm lång och 60 cm bred. Andra bredder finns även, inklusive 45, 50, 55 och 70 cm. Sidostöd kan läggas till för att bredda bänken med ungefär 10 cm på varje sida (förborrade hål finns).

    Höjden är 60-80 cm standard, men kan justeras till 70-90 cm mot ett pristillägg. Huvudstödets vinkel varierar mellan 90° nedåt till 20° uppåt. Vikten är cirka 14 kg och den maximala belastningen är 200 kg i mitten av bänken, och 250 kg fördelat över hela bänken. Dynorna har en stoppning på 4 cm och är klädda med konstläder, men en 6 cm stoppning finns också tillgänglig mot ett pristillägg.

    Vi erbjuder en 10-årig garanti på chassit och en 2-årig garanti på de övriga delarna, under förutsättning att de används normalt enligt användarinstruktionerna.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Hoitoalusta TARSUS TE”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!