AccuVein AV500 laskimonskanneri

Tuotetunnus (SKU): AV500

Pienin ja kevyin laskimonskanneri

Category
5 419  Excluding VAT
(6 773,75  incl. VAT)
Delivery: 1-4 working days 1-4 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...

Tillbehör

Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    I priset ingår skanner + bordsladdare.
    OBS! Mobilt laddbart golvstativ som visas på den sista bilden ingår inte. Det kan köpas till som ett extra tillbehör.

    Möt AccuVein AV500 – Din Partner för Smidig Venlokalisering!

    AccuVein AV500 är den ultimata venskannern som utnyttjar infraröd teknologi för att hjälpa dig att snabbt och exakt identifiera de mest användbara venerna för intravenös ingång. Med den senaste laserklassningen, klass 1, är detta en säker och användarvänlig enhet som inte kräver någon speciell ögonskyddsutrustning.

    Enkel och Bekväm Användning
    AV500 är utformad för att vara enkel att använda. Den kan enkelt hållas i en bekväm position med ett avstånd på 15-25 cm från huden. Den är också liten, lätt och portabel, vilket gör den enkel att hantera och ta med sig överallt. Den smälter bekvämt i handen och väger endast 283 gram. Dessutom kan den enkelt omvandlas till en handsfree-enhet genom att placeras i det medföljande flexibla stativet, vilket ger dig ännu mer bekvämlighet och stabilitet.

    Imponerande Skanningsdjup
    Med förmågan att lysa upp vener ned till 10 mm under hudens yta ger AV500 en imponerande djupgående bild av venstrukturen, vilket gör det enklare än någonsin att hitta rätt ven.

    Lång Batteritid
    Den inbyggda uppladdningsbara Lithium Ion-batteriet ger dig upp till 2 timmars aktiv skanning. För att ladda AV500, placera helt enkelt enheten i den medföljande laddningsstationen.

    Förbättrat Visningsläge
    Visningsläget har förbättrats avsevärt genom att öka synligheten av även de minsta venerna. Med tre olika ljuslägen och grönt visningsljus får du en otroligt klar bild av venstrukturen.

    Säkerhet och Mångsidighet
    AV500 använder en klass 1-laser, vilket innebär att det är säkert för ögonen utan att behöva använda speciell skyddsutrustning. Den är lämplig för såväl nyfödda som vuxna och fungerar utmärkt under alla ljusförhållanden och på alla hudfärger.

    AccuVein AV500 är den optimala lösningen för att förenkla venlokalisering vid intravenösa procedurer. Investera i precision och användarvänlighet med AccuVein AV500 – din pålitliga partner i medicinska miljöer.

    Ladattavat PDF:t

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “AccuVein AV500 laskimonskanneri”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!