Categories

 • Ota meihin yhteyttä

  Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!
 • Vi är hängivna att säkerställa ett ständigt växande sortiment av högkvalitativa kirurgiska instrument. Därför hittar ni alltid många pålitliga alternativ som utan problem blir en del av ert eget sortimentet. Hög kvalitet och alltid professionell standard.

  Varierat utbud av kirurgiska redskap

  Kirurgiska instrument kännetecknas i allmänhet av möjliggöra kirurgiska ingrepp samtidigt som de går att hålla kliniskt rena utifrån rådande steriliseringsnormer. Därför är de en given förutsättning för rätt utförande av ett oerhört stort antal medicinska och kirurgiska ingrepp. Krävande kirurgi lämnar sällan utrymme för kompromisser. För att utförandet ska bli rätt krävs både kompetens och tillgång på redskap som faktiskt motsvarar formella och praktiska förväntningar. Genom att välja oss så kan ni säkerställa ett ändamålsenligt utbud utan att behöva spendera tid, pengar och energi på att sålla ut lämpliga alternativ. Vi gör det enkelt för er att fokusera på er verksamhets faktiska behov.
  • Medicinska saxar, pincetter, klämmare, hakar och kirurgtänger. Både praktiska och lätthanterliga. Vi har även många alternativ med särskild funktionalitet såsom långsiktig skärpa tros regelbunden sterilisering och greppvänlighet.
  • Skalpeller, knivar och annat för operationer, autopsi, dissekering och ett flertal krävande ingrepp.
  • Sonder och endoskop för praktisk tillämpning av titthålsteknik. Välj utifrån faktiska behov med vetskapen att redskapen håller hög nivå.
  • Kanyler, nålförare och övriga instrument för ett flertal ingrepp och åtgärder.
  Genom att kombinera brett utbud med ett stort antal specialiserade produkter ser vi till att alltid ge stort värde för pengarna. Det innebär att våra produkter skapar rätt förutsättningar för mervärde. Utan att kosta mer än nödvändigt håller dessa kirurgiska instrument högsta möjliga nivå. Såväl när det handlar om användbarhet som när det gäller ren och skär smidighet.

  Instrument för öppen och mindre invasiv kirurgi

  Oavsett om det gäller öppen kirurgi eller mindre omfattande ingrepp så är det avgörande att ha bred tillgång på professionella instrument. Alla våra kirurgiska instrument är certifierade och lämpade för krävande ingrepp. Därför kommer ni aldrig att behöva kompromissa med kvalitet eller säkerhet. Om du inte hittar det du letar efter är vi alltid redo att hjälpa dig. Kontakta oss eller fortsätt leta bland kirurgiska instrument på hemsida. Vi är säkra på att det finns flera alternativ som passar era behov. Vi hoppas att vi kommer att vara ett förstahandsval för kirurgiska produkter.

  Ett prisvärt och ständigt växande utbud

  Vi vill ge bästa möjliga upplevelse som både möter krav på kvalitet och prisvärdhet. Vi kombinerar modern innovation med pålitlig tillförlitlighet, så att du kan hitta den perfekta matchningen för dina behov. För att se till så vara kunder får tillgång till både pålitliga och innovativa produkter för kirurgi så följer vi såväl marknadens som våra enskilda kunders behov och önskemål.