Categories

 • Ota meihin yhteyttä

  Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!
 • Vad är medicinteknisk utrustning?

  Medicintekniska produkter är särskild framtagna för att användas för vård och behandling. De är vanligt förekommande inom såväl skönhetsvård som inom sjukvården. Jämfört med produkter framtagna för privat- och konsumentmarknaden så måste de medicintekniska produkterna leva upp till högre krav avseende säkerhet och pålitlighet. Därför är de ett måste om man vill vara säker på att möta samtida krav på säkerhet för patienter, brukare och vårdtagare.
  • Ett flertal medicintekniska produkter för fastställande av diagnos, förebyggande vård, övervakning och utvärdering.
  • Ett heltäckande utbud som täcker de flesta allmänna och specialiserade områden inom vård och omsorg samt annan behandling.
  Alla den medicintekniska utrustning som finns i vårt utbud lever upp till de allra högsta kraven. Det innebär att de är certifierade och godkända för professionell användning inom sina respektive tillämpningsområden. Det säkerställer att er verksamhet alltid lever upp till de kvalitets- och säkerhetsmässiga krav som råder.

  Medicintekniska produkter

  För att möta verkliga krav så har vi sett till att ha ett heltäckande utbud av medicintekniska produkter. Detta gör att vi kan leverera rätt utrustning till allt ifrån de mest specialiserade produkterna till alternativ för mer allmän användning. Alltid med samma engagemang för kvalitativa produkter till förmånlig prissättning. Och helt utan att kompromissa med de höga förväntningar som man har rätt att ha på denna sorts produkter.