Sairaalakäyttöön soveltuva logistiikkavaunu alumiinista

Tuotetunnus (SKU): 9ZERO1050

Zerofire – modulaarinen tekninen säilytysjärjestelmä alumiinista etuosan muovisella rullaluukulla.

4 049  Excluding VAT
(5 061,25  incl. VAT)
Delivery: 10-20 working days 10-20 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Zerofire, kätevä, kestävä, helppo käsitellä, paloturvallinen, modulaarinen järjestelmä alumiinista. Varustettu irrotettavalla rullaluukulla polypropeenista. Sisäiset ohjausmitat yhteensopivia ISO 60×40 cm kanssa. Valetusta alumiinista valmistettu peruskehys, jossa kulmissa iskunsuoja. Vakiona asennettu kaksinkertaisille pyörille Ø 125 mm, kaksi jarrulla ja yksi antistaattinen. Helppo pestä ja desinfioida. Täydellinen varastointiin, logistiikkaan ja nopeaan pääsyyn lääketieteellisiin tuotteisiin.

    Vaunun mitat: 81x63x198H cm

    • LOGISTIIKKAJÄRJESTELMÄ

    Yksiköt, jotka on valmistettu kokonaan puristetusta alumiinista, takaavat erinomaiset käsittelyominaisuudet ja tekevät niistä erittäin helposti desinfioitavia.

    • MODULAARINEN JÄRJESTELMÄ.

    Zerofire®-moduulit voidaan asettaa pyörille tai jaloille, tai ruostumattomasta teräksestä valmistetuille pylväille tai seinään kiinnitettäviksi. Ne voidaan siis rakentaa eri korkeuksilla oleviksi vaunuiksi, sekä kiinteiksi että liikuteltaviksi työpöydiksi, tiskeiksi, korkeiksi kaapeiksi, roiskelevyiksi ja seinäasennuksiksi (seinäkokoonpanoja varten).

    • EI-MAGNEETTINEN.

    Zerofire®-tuotteet sisältävät tuotteita, jotka voidaan täydellisesti mukauttaa käytettäväksi magneettiresonanssikuvantamislaitteissa, niiden täydellisen ja taatun magneettisten materiaalien puuttumisen ansiosta, jotka voivat häiritä laitteistoa.

    • KEVYT JA KÄSITELTÄVÄ.

    Perusominaisuus Zerofire®-vaunuissa on niiden erinomainen käsiteltävyys. Toiminnalliset 125 mm kaksoispyörät, jotka ovat kaikissa vaunuissa, tekevät niistä helposti liikuteltavia, kun taas käytetyn rakennusmateriaalin ominaisuudet takaavat vertaansa vailla olevan alhaisen painon riippumatta tuotekonfiguraatiosta.

    • PALAMATON.

    Alumiinin lisäksi, joka on palamaton ja erittäin kevyt, se on iskunkestävä ja kierrätettävä, ja takaa pitkäaikaisen vakauden ja ruosteenkestävyyden.

    • PESUKELPOISET UPOTUKSET.

    Tuotteet on suunniteltu olemaan täysin käsin ja koneellisesti pestäviä, myös korkeissa lämpötiloissa.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Sairaalakäyttöön soveltuva logistiikkavaunu alumiinista”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!