Laskimonsisäinen ja ihonalainen injektiosimulaattori – Sarja

Tuotetunnus (SKU): 1018083

Elämän/muodon® Venipunktuuri- ja injektiokoulutuskäsivarret ovat helppokäyttöisiä ja täydellinen tapa opettaa laskimopunktioita ja injektioita, mukaan lukien IV ja ‘Over the Needle IV’ -katetrien esittelyn.

1 209  Excluding VAT
(1 511,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Harjoitusvarret ovat täydellinen työkalu opettaa laskimopistoa ja injektio tekniikoita, mukaan lukien laskimonsisäisesti ja esitellä Over the Needle IV -katetrit. Simulaattori tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse löytää vapaaehtoisia ja auttaa välttämään potilasvahinkoja ja vastuuta, kun oppilaat oppivat prosessin.

    – Realistinen Flashback
    – Vaihdettava iho
    – Intramuskulaarinen Injektioalue täydellinen sormenjäljillä

    Realismi on yksityiskohdissa – aina sormenjälkiin asti. Mutta kaikkein tärkeintä on realistinen tunne, kun neula läpäisee vinyyli ihon ja lateksi verisuonet. Iho rullaa, kun työnnät neulan sisään ja erityinen “pop” tunne voi tuntua, kun neula läpäisee verisuonen. Verisuonet saavutetaan käsivarren alaosan ja käden selkäpuolen kautta, mikä mahdollistaa laskimopistoharjoittelun kaikilla yleisillä alueilla.

    Intramuskulaaristen injektioiden harjoittelu on yhtä realistista. Vaahtomuovipatja simuloit muskeli kudosta ja rajat tunnistetaan luonnollisten luun kaltaisten rakenteiden avulla. Life/form® Laskimopisto ja Injektio Varret on luotu vaihdettavalla iholla ja verisuonilla. Täydellinen vaihtoiho on saatavilla ja helppo käyttää. Jokaisen ihon/verisuonen käyttöiän pidentämiseksi on myös saatavilla aerosolitiivistysaine punktioiden tiivistämiseen ja vuotojen estämiseen.

    Sisältää Life/form® varren iholla, 22-kaliberin neulan, perhossetin, infuusiosetin, 3 cc-neulan, 12 cc-neulan, puoli litraa Life/form® verta, nestepusseja, käyttöohjeen ja kantolaukun. Nesteenpidike ei sisälly. Koko: 35″ x 12″ x 6″.

    HUOM: Käytä vain Life/form® korvikkeita. Älä käytä tavallista lateksia, sillä se voi johtaa simulaattorin toimimattomuuteen.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Laskimonsisäinen ja ihonalainen injektiosimulaattori – Sarja”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!