Foro – Vastaanottotiski

Tuotetunnus (SKU): MDD-FORO

Optimaalinen yhdistelmä kattavan järjestelyn voimasta ja pienestä vastaanottotiskistä: Foro on erittäin toimiva ratkaisu

Category
2 349  Excluding VAT
(2 936,25  incl. VAT)
Delivery: 14-24 working days 14-24 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Poista
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Vår receptionsdisk ”Foro” finns i 2 olika utföranden. Information om dessa modeller finner ni i den tekniska beskrivningen (ladda ned den i PDF format här).

    Priser på alla modeller hittar ni ovan genom att välja en specifik modell (ex. LF10). Tveka inte på att kontakta vår kundtjänst om ni har några frågor eller behöver hjälp.

    Inspirerat av Cubism är formen konstruerad av rektanglar som både lever upp till ett estetiskt syfte och funktionalitet. De varierande storlekarna bland elementen gör det möjligt för gäster att stå eller sitta vilket även är smidigt för personer med funktionsnedsättningar. En högre framsida skapar en komfortabel miljö för förvaring av dokument. Den glossiga ytan är en kontrast till den matta ytan på resten av enheten. Den universella stilsättningen hjälper Foro att passa ihop med olika typer av interiörer: från skönhetssalonger till juridiska kontor.

    Bildsamling3D DWG3D 3dsKatalogTeknisk beskrivning

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Foro – Vastaanottotiski”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!