TrustCare – Mennään ulos rollaattori

Tuotetunnus (SKU): LETS_GO_OUT

Lets Go Out -rollaattorit Trust Carelta ovat täydellisiä ulkokäyttöön. Ne ovat sekä ketteriä että vakaita, helppoja taittaa kasaan ja painavat vain 6,4 kg. Rollaattori vie vähän tilaa ja seisoo omillaan kun se on taitettuna. Suurten etupyörien ansiosta on helppo kääntyä ja ylittää esimerkiksi jalkakäytävän reunat. Takapyörät suojaavat vaatteitasi lokasuojien ansiosta. Takapyörien iskunvaimennus tekee kaikista kävelyistä miellyttäviä riippumatta alustasta.

Category

This product is currently unavailable. Näytä vaihtoehdot

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Information om leverans: Hos oss har ni möjligheten att välja mellan hemleverans och leverans till närmsta ombud. Ni blir tillfrågade om önskad leveransmetod i nästa steg när ni lagt produkten i varukorgen och gått vidare till kassan.

    Elegant och smidig

    Ergonomisk design

    Let’s Go Out har blivit en enorm framgång över hela världen tack vare rollatorns eleganta design och ergonomiska utformning. Rollatorn är försedd med ergonomiskt utformade handtag av gummi som kan anpassas till olika kroppslängder. Handtagen är ställbara från 78 till 96 cm. En effektiv broms och parkeringsbroms är ett givet säkerhetsinslag och båda bromsarna är lätta att hantera. Rollatorn har inga synliga vajrar. Naturligtvis har produkten testats och är godkänd enligt ISO-standarden för en användarvikt på 130 kg.
    Rollatorn väger bara 6,4 kg och är 58 cm bred, vilket gör den lätt att hantera och fälla ihop. Dess stora framhjul och stänkskärmar på bakhjulen, tillsammans med bakhjulsfjädringen, erbjuder en bekväm gångupplevelse. Den hopfällbara designen gör den enkel att transportera i bil eller buss, med en hopfälld bredd på endast 20 cm

    Mjukare gång

    Bekväm att gå med

    Let’s Go Out har en inbyggd gummifjädring i bakhjulen som resulterar i en mjukare gång även på ojämna underlag. Trust Cares rollatorer för utomhusbruk är de första i världen som har denna typ av fjädring. Det är även enkelt att ta sig över mindre hinder tack vare de stora framhjulen.

    Max. användarvikt 130 kg
    Bredd 58 cm
    Längd 65 cm
    Vikt 6.4 kg
    Handtagshöjden är justerbar från 78 – 96 cm
    Sitshöjd 59.5 cm
    Framhjulsdiameter 24.5 cm
    Bakhjulsdiameter 20 cm
    Max. last i väskan 10 kg
    Testad enligt ISO 11199-2:2005 för en maxmal användarvikt på 130 kg

    Let’s Go Out omfattas av Fritt val. Har ni en rekvisition kan ni lösa in det hos oss och därmed få en rabatt på 1 770 kr inkl. moms!

    Klicka här för att läsa mer om Fritt val.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “TrustCare – Mennään ulos rollaattori”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!