Osteoporoosi didaktinen malli

Tuotetunnus (SKU): 1000182
119  Excluding VAT
(148,75  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    En imponerande didaktisk modell för att jämföra bensköra och normala bröstkotor. Passar utmärkt till medicinska studier och patientrådgivning. Den elfte och tolfte bröstkotan visas.

    Återgivning av sekventiella bensköra bröstkotor med en mer inskränkt mellankotsskiva är placerade till vänster på basen. Den övre kotan är delad på mitten. Den magnetiskt fastsatta kothalvan kan enkelt plockas bort för att visa skärytorna. Det möjliggör för en tydlig visualisering av den skadade övre delen av kotkroppen som orsakats av sintring, det vill säga sammanbrytning av beniga substanser under loppet av och som ett resultat av osteoporos. Degenerativa förändringar i benet, som yttrar sig som osteofyter, kan också identifieras.

    För att kunna jämföra, så återges två motsvarande friska kotor med mellankotsskiva på den högra sidan. En halva av den övre kotkroppen är magnetiskt fastsatt och kan plockas bort.

    En detaljerad illustration av två 3D mikro CT-bilder är avbildade på plattan och dessa har erhållits från benvävnadsprov. Dessa förtydligar mikroarkitekturen av det sköra benet, vilken har en lägre bentäthet i jämförelse med ett friskt ben.

    3B Smart Anatomy förklarad på 90 sekunder:

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Osteoporoosi didaktinen malli”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!