Replika Homo Sapiens -kallo (Crô-Magnon)

Tuotetunnus (SKU): 1001295
Category
209  Excluding VAT
(261,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    3B Scientifics sortiment av antropologiska kranium har nyligen återutgivits i sin helhet. Resultaten är enkla att se i dessa fantastiska antropologiska skallar. Cromagnonmänniskans kraniummodell är den finaste gjutningen av vetenskapligt tillverkade kopior som producerats av de exemplar som presenteras i samlingen vid Institutet för antropologi och humangenetik för biologer vid Johann-Wolfgang-Goethe-universitetet, Frankfurt /Main, Tyskland. Detta på grund av att alla detaljer i varje antropologiskt kranium kan reproduceras helt exakt. Denna unika kopia av cromagnon-kraniumet kompletteras av att den visas en piedestal som innehåller en reliefkarta över det geografiska området där exemplaret hittades.

    Denna antropologiska skalle är en fantastisk gjutning av en rekonstruktion av en tidig hominid som heter cromagnonmänniskan. Åldern det ursprungliga provet av cromagnonmänniskan är daterat till 20 000 till 30 000 år gammalt. Cromagnon-kraniumet tillhörde en tidig modern människa av arten Homo sapiens sapiens från istiden för den neo-paleolitiska eran.

    Upptäckt vid: en grotta i Vézèretal/ södra Frankrike
    Upptäckt: 1868 Ålder: ca 20 000 till 30 000 år
    Mått: ca 21,5x15x24,5 cm3
    Vikt: ca 0,9 kg

    Denna replika av ett cromagnon-kranoum är ett bra verktyg för att lära och lära sig anatomin hos tidiga mänskliga arter.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Replika Homo Sapiens -kallo (Crô-Magnon)”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!