Ihmisen polvinivelen malli irrotettavilla lihaksilla, 12 osaa

Tuotetunnus (SKU): 1000178
369  Excluding VAT
(461,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Knäledsmodellen från 3B Scientific® med löstagbara leder utgör en del av en modellserie av högkvalitet. Modellen har tillverkats till exakt anatomisk korrekthet med realistiska färger på lederna, benen och musklerna. Modellen är extremt hållbar och ett ofarligt material av den högsta standarden har använts genomgående i produktionsprocessen.

    Denna modell består av 21 delar, vilka enkelt kan plockas isär för en enkel demonstration. Musklerna och muskeldelarna kan tas av och en särskild färgkod har använts för att kunna visa muskelursprung och fästpunkter på lårbenet, skenbenet och vadbenet. Dessutom visar modellen också delar av vadbenets och skenbenets kollateralligament.

    Oavsett om du undervisar eller studerar de djupare anatomiska lagren av den mänskliga knäleden eller om du letar efter ett verktyg för att bättre kunna utbilda dina patienter om deras skador och rehabilitering, då är Knäledsmodellen från 3B Scientific® ett utomordentligt undervisningsverktyg och erbjuder ett exempellöst värde.

    3B Smart Anatomy förklarad på 90 sekunder:

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Ihmisen polvinivelen malli irrotettavilla lihaksilla, 12 osaa”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!