Malli gynekologisen potilaskoulutuksen

Tuotetunnus (SKU): 1013705
419  Excluding VAT
(523,75  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Förtroende är ett av kärnelementen i en framgångsrik hälso- och sjukvårdsrelation. Det är också ett som tar tid att bygga, särskilt när det gäller intima ämnen. Investera i en långvarig relation och fortsatta affärer genom att använda utbildningsverktyg för att bygga en stark relation med dina patienter.

    Denna unika gynekologiska utbildningsmodell är idealisk för demonstrationsändamål och för träning av realistiska införanden av kvinnliga barriärpreventivmedel, som placeras i vaginalt/cervikalt område.

    Dessa inkluderar:

    • Femidom
    • FemCap (cervical cap)
    • Vaginalring
    • Diafragma

    Den andra viktiga funktionen hos denna simulator är att det är möjligt att sätta in de olika typerna av pessarier som ring, skål eller kub som används vid framfall eller inkontinens. Det är också möjligt att visa hur man för in en spiral och var den ska placeras. Livmoderhalslocket kan detekteras med ultraljud och det är också möjligt att övaintrauterin insemination (IUI).

    Den transparenta vaginalväggen tillåter en vy över insidan av slidan och eftersom livmodern delvis öppnas upp kan det tydligt ses hur de olika enheterna sätts in. Korrekt positionering och införande kan demonstreras och sedan kontrolleras, och i ett undervisningsscenario får praktikanten snabbt förtroende för att använda de olika hjälpmedlen grund av en tydlig representation och enkel självkontroll.

    Detta är en mycket förenklad representation av det kvinnliga bäckenet och de kvinnliga könsorganen.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Malli gynekologisen potilaskoulutuksen”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!