CT-keuhkopuumalli kurkunpäällä ja läpinäkyvillä keuhkoilla

Tuotetunnus (SKU): 1000275
689  Excluding VAT
(861,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Denna unika CT bronkialträdmodell med struphuvud skapades grundval av datortomografidata av en människa (manlig, ca 40 år). Det gör den speciell eftersom att de naturliga rumsliga 3D-relationerna och den reciproka platsen för den segmentala bronken kan bevaras och demonstreras ett realistiskt sätt. Resultatet är ett livsliknande CT bronkialträd och struphuvud. Denna modell är ett unikt sätt att studera anatomin hos de mänskliga lungorna.

    Struphuvudet med tungben och struplock och luftstrupen med primär och lobar bronk avbildas i en färg bronkialträdmodellen. Struphuvudet är avtagbart i nivå med det andra luftstrupsbrosket och delbart i medianplanet. Struplocket bronkialträdet och struphuvudet är flexibelt monterat.

    De olika segmenterade bronkerna är gjorda av elastiskt material och är avbildade i olika genomskinliga färger att de är lättare att skilja visuellt. De genomskinliga lungorna är avtagbara från bronkialträdet och struphuvudet.

    3B Smart Anatomy förklaras 90 sekunder:

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “CT-keuhkopuumalli kurkunpäällä ja läpinäkyvillä keuhkoilla”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!