BONElike™ ihmisen luinen kallo, 6 osaa

Tuotetunnus (SKU): 1000062
779  Excluding VAT
(973,75  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Denna BONElike™ kranium-modell förser en realistisk demonstration av mänsklig anatomi i alla klassrum. BONElike™-kraniumet är tillverkat av ett nytt material som för första gången möjliggör en helt naturlig reproduktion av även minsta anatomiska strukturerna av människokraniet. Ben-strukturen från 3B BONElike™ ser äkta ut, har en helt naturlig känsla och har nästan den exakta vikten av ett naturligt kranium. Denna version representerar ett komplett mittendelat, sektionerat kranium. Kraniumet kan demonteras i 2 halvor, liksom kraniumets bas. Nässkiljeväggen och hela underkäken kan också avlägsnas. För att demonstrera tuggrörelser, är underkäken flexibelt monterad. Ett utmärkt kranium för att studera den beniga strukturen och den komplicerade anatomin av människraniet.

    Så här säger 3B kunder om 3B BONElike™:

    ”Denna modell har ett ”föråldrat” utseende som får den att se ut som ett äkta exemplar. Alla tänder är närvarande och sköra strukturer som den stiloida processen, sphenoida ryggraden och pterygoid hamulus är alla oklanderliga. Dessa sköra strukturer går vanligtvis sönder snabbt efter att eleverna fått undersöka ett kranium. Men denna modells tillstånd är de starkare och tål sannolikt rigorös användning bättre än originalet. Detta gäller även när det kommer till tunna områden som lamina papyracea och andra delar av ögonhålan, som, även om de är igenkännbara på modellen, skulle osannolikt brytas lika lätt som ett naturligt exemplar skulle. Man skulle kunna säga att modellen har fått sin styrka och hållbarhet med kanske några små kompromisser med realism, men detta är utbyte som är väl värt att göra för ett undervisningsverktyg.” -David Rapaport, Ph. D., Division of Anatomy, Department of Surgery, University of California, San Diego3B Smart

    3B Smart Anatomy förklarad på 90 sekunder:

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “BONElike™ ihmisen luinen kallo, 6 osaa”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!