BONElike™ ihmisen kallon malli, puoliksi läpinäkyvä & puoliksi luinen, 8 osaa

Tuotetunnus (SKU): 1000063
989  Excluding VAT
(1 236,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    De nya BONElike™-kranierna är gjorda av ett nytt material som för första gången möjliggör en helt naturlig reproduktion av de allra finaste anatomiska strukturerna i människans kranium. Skelett av materialet 3B BONElike™ ser verkligt ut, har en helt naturlig känsla och nästan exakt samma vikt som ett naturligt skelett. Genom att kombinera en transparent och en kraniumklädd halva är detta den första modellen som gör det möjligt för lärare, särskilt de som arbetar inom mänsklig anatomi, att visa upp en topografisk sammansättning av strukturerna som inte kan ses i andra kraniumversioner.

    Den högra, transparenta halvan gör det möjligt att studera viktiga anatomiska detaljer, till exempel placeringen av paranasala bihålor. Därför blir en direkt överföring av de annars osynliga strukturerna enkel och okomplicerad i kombination med den vänstra halvan. Käkens transparens i detta kranium ger en exceptionell överblick över parodontala fickor och rötter. Tänderna är löstagbara för detaljerade studier. Dessutom är de yttre masticatormusklerna (masseter och temporala muskler) representerade på den beniga halvan. För att visa masticatorrörelse är underkäken i skallen flexibelt monterad. Dessa funktioner gör också produkten särskilt värdefull för tandläkare.

    Kraniet kan demonteras i båda halvorna och basen, samt nässeptumet och den fullständiga käken och båda masticatormusklerna. Denna reproduktion av ett mänskligt kranium är ett värdefullt tillägg till alla studier av den mänskliga anatomi.

    3B Smart Anatomy förklarad på 90 sekunder:

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “BONElike™ ihmisen kallon malli, puoliksi läpinäkyvä & puoliksi luinen, 8 osaa”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!