BONElike™ kallon malli, puoliksi läpinäkyvä & puoliksi luinen, aivoilla ja nikamilla

Tuotetunnus (SKU): 1000064
1 489  Excluding VAT
(1 861,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    BONElike™ kraniummodeller är gjorda av ett nytt material som för första gången möjliggör en helt naturlig reproduktion av de allra finaste anatomiska strukturerna i ett mänskligt kranium. Skelett av 3B BONElike™ ser verkliga ut, har en helt naturlig känsla och nästan exakt samma vikt som ett naturligt skelett.

    Detta världsomfattande unika och högkvalitativa didaktiska kranium lämnar inga frågor obesvarade när kraniets anatomi studeras! Möjligheten att överföra de strukturer som är synliga på den transparenta halvan till den beniga halvan ger detta kranium ett speciellt didaktiskt värde. Till höger, på den transparenta kraniumhalvan, kan paranasala bihålor lätt hittas även från utsidan, eftersom dessa är markerade i olika färger: maxillär sinus (gul), etmoidala celler (orange), frontal sinus (grön), sfhenoid sinus (lila) .

     

    Kranialbihålorna och hals- och ansiktsartärerna visas också i färg: bihålor av dura-materia (blå), vanlig halsartär, yttre och inre halspulsåder och grenarna i meningealartären (röd). En hjärnhalva, som också syns genom kraniet, visualiserar hjärnans position och bihålorna. De parodontala fickorna och tandrötterna kan ses genom den transparenta käken på kraniummodellen. Den nedre käken är monterad flexibelt för att demonstrera masticatorrörelserna i det mänskliga skelettet. Det didaktiska kraniet är monterat på en cervikal ryggrad och kan demonteras i båda halvorna av kraniet, den vänstra halvan av baskraniet, nässeptumet, den fullständiga käken samt ena hjärnhalvan.

    3B Smart Anatomy förklarad på 90 sekunder:

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “BONElike™ kallon malli, puoliksi läpinäkyvä & puoliksi luinen, aivoilla ja nikamilla”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!