Tuotetunnus (SKU): 1017957
1 489  Excluding VAT
(1 861,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Ainoa saatavilla oleva opetusmalli, joka mahdollistaa periaatteiden ja työkalujen tarkastelun, joita tarvitaan Peripherally Inserted Central Catheter (PICC) -linjojen tietämyksen ja taitojen validoimiseksi. PICC:n nopea hyväksyntä ja käyttöönotto luo tarpeen varmistaa, että kaikkien työntekijöiden pätevyys arvioidaan, ylläpidetään, osoitetaan ja jatkuvasti parannetaan.

    Peter PICC on kannettava, kevyt opetusmalli, jossa on anatomisesti oikeat superior vena cava, subclavia, kaulavaltimo, median basilic, basilic ja cephalic suonet. Liikkuva leuka simuloii kaulavaltimon tukkeutumista, joka voi estää PICC:n kulkemisen tätä reittiä. Tämä malli mahdollistaa henkilökunnan harjoitella steriiliä tekniikkaa PICC-linjan asennuksessa ja käyttöönotossa. Palpoidut kylkiluut mahdollistavat käytännön oikean katetrin pituuden mittaamiseksi asennuskohdasta toiseen tai kolmanteen välikylkiluutilaan ja katetrin distaalisen kärjen oikean sijoittelun vahvistamisen näkyvässä superior vena cavassa.

    Standardi IV-katetrin sijoittaminen on myös mahdollista suuremmissa suonissa, jotka ovat tuskin näkyvissä läpinäkyvän käsivarren ihon läpi. Lisää itseluottamusta, hallitse PICC:n asettamisen tekniikoita ja siirrä sitten nämä taidot potilaille. Peter PICC on ylävartalomalli, joka sisältää kaulan, leuan, oikean käsivarren, kylkiluut, lihaskudoksen, käsivarren ihon, vartalon ihon, käsivarren suonisetin, vartalon suonisetin näkyvällä superior vena cavalla, nestepussin letkulla ja kestävän, pehmeän kantolaukun, jossa on ylimääräinen lokero tarvikkeille.

    12 lbs.

    Ladattavat PDF:t

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Peter PICC-linjasimulaattori”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!