Aurion sidontavaunu – Sininen

Tuotetunnus (SKU): GI-45744
4 219  Excluding VAT
(5 273,75  incl. VAT)
Delivery: 4-6 working days 4-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    AURION ensihoitovaunu, sininen 5 laatikolla, ylälaatikot 11 lokeroa ja 6 muovitarjotinta sisältyvät.

    AURIONIN MONITOIMIVAUNUT
    Monitoiminen ja vallankumouksellinen vaunusarja innovatiivisella suunnittelulla, ylivoimaisella laadulla ja täydellisillä lisävarusteilla.

    • Valmistettu Baydur® polyuretaanista
    Baydur® polyuretaani on korkean suorituskyvyn materiaali, joka yhdistää parhaat ominaisuudet muoveista ja metalleista. Kevyt, kestävä, korkea naarmuuntumisen ja iskujen kestävyys. UV-säteilyn kestävä. Kemiallisesti inertti, ei reagoi happojen, orgaanisten tai epäorgaanisten, emästen ja liuottimien kanssa (DIN 68861/1). Palonkestävä, itsestään sammuva (Luokka I, UL94 V-O). Ei myrkyllinen, ei tuota dioksiinia palamisen yhteydessä.

    • Hyvin suunniteltu
    Aurion-vaunut ovat ergonomisia, modulaarisia, erittäin mukautettavia ja voidaan päivittää vuosien varrella. Kahvat on valettu ja integroitu runkoon sekä työtasoon, jolla on suuri pinta-ala ja perimetriset reunat vuotojen estämiseksi. Jokaisessa laatikossa on etikettiteline.

    • Helppo liikuttaa
    Kevyt rakenne yhdistettynä korkealaatuisiin, korroosiosuojattuihin pyöriin, jotka eivät jätä jälkiä. Jokainen pyörä on asennettu kuulalaakereille tiivistetyllä voitelulla (2 per pyörä), 3 jarrulla, 1 antistaattinen.

    • Hygieeninen ja turvallinen
    Sujuva muotoilu, ilman teräviä reunoja, takaa käyttäjän turvallisuuden ja välttää likaantumisen ja bakteerien kertymispisteet. Helppo puhdistaa ja desinfioida jopa aggressiivisilla puhdistusaineilla.

    • Turvallinen ja varma
    Pehmeät kumitörmäysvaimentimet ympäri vaunua auttavat välttämään vahinkoja sairaalahenkilökunnalle, potilaille, esineille tai itse vaunulle. Keskuslukitus avaimella tiivistyksellä.

    Koko: 775 x 710 x k 920 mm.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Aurion sidontavaunu – Sininen”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!