Medicare 30 – Patjoja teho-osaston sängyille ja hoitosängyille

Tuotetunnus (SKU): MEDICARE-30-MATTRESS
399  Excluding VAT
(498,75  incl. VAT)
Delivery: 20-35 working days 20-35 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    MEDICARE 30 MADRASS:
    Den övre delen av madrassen är viskoelastisk med HR 50-densitet (4 CM), termokänslig öppen cell. Tack vare dess exceptionella fysiska egenskaper behåller madrassen minnesinstansen efter att ha trycket har tagits bort. Den anpassar sig perfekt till kroppsformen och formar sig som den, undviker tryckpunkter och fördelar liggområdet, vilket hjälper till att förbättra blodcirkulationen. Tack vare det öppna cellsystemet möjliggörs en fri luftcirkulation och att madrassen kan andas. Således undviks en hög fuktighetsnivå till följd av svett. Den undre delen är tillverkad av polyuretanskum av HR 30-densitet som ger det perfekta stödet för det övre viskoelastiska skiktet, vilket garanterar en optimal fasthet och flexibilitet för kroppen. Madrassen innehåller inga medicinska kontraindikationer och inte heller komponenter som är giftiga eller skadliga för hälsan. Oko-tex Standard 100 certifikat. Fri från latex. Standardmått: 195 x 85 x 13 cm

    • Den övre ytan på madrassen är tillverkad av viskoelastiskt skum med en HR 50-densitet och termosensitiv öppen cell. Tack vare dess exceptionella fysiska egenskaper upprätthålls minnesinstansen efter att trycket inte har applicerats.
    • Madrassen anpassar sig perfekt till kroppsformen och gör en form av den, undviker tryckpunkter och fördelar liggområdet, vilket hjälper till att förbättra blodcirkulationen.
    • Tack vare det öppna cellsystemet möjliggörs en fri luftcirkulation och andningsförmåga, vilket förebygger höga fuktighetsnivåer.
    • Den nedre delen är tillverkad av polyuretanskum av HR 30-densitet vilket ger det perfekta stödet för det övre viskoelastiska skiktet och garanterar en optimal fasthet och flexibilitet för kroppen.
    • Madrassen innehåller inga medicinska kontraindikationer och inte heller några komponenter som är giftiga eller skadliga för hälsan. Oko-tex Standard 100 certifikat. Fri från latex.
    • Standardmått: 195 x 85 x 13 cm.

    Ladattavat PDF:t

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Medicare 30 – Patjoja teho-osaston sängyille ja hoitosängyille”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!