Edistynyt laskimopunktiosimulaattori – Vaalea iho

Tuotetunnus (SKU): 1005678
1 409  Excluding VAT
(1 761,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Tämä mullistava harjoittelukäsi tarjoaa täydellisen venoottisen pääsyn IV-hoitoa ja flebotomiaa varten, sekä paikat intramuskulaarisille ja intradermaalille injektioille. Kattava 8-linjainen vaskulaarinen järjestelmä mahdollistaa opiskelijoiden harjoitella verenottoa kaikilla ensisijaisilla ja toissijaisilla paikoilla, mukaan lukien IV:n aloittaminen ja Over the Needle IV-katetrien käyttöönotto. Venoottinen järjestelmä yksinkertaistaa asennusta vain yhdellä ulkoisella nestepussilla, joka toimittaa keinotekoista verta kaikkiin suoniin samanaikaisesti. Käden dorsaalipinta sisältää injektoitavan metakarpaalin, digitaalisen ja suoritetaan pitkin basilikaalisia, kefalisia, lisäkefalisia ja mediaanisia antebrakiaalisia suonia. Intramuskulaarisia injektioita voidaan suorittaa deltoidilihakseen ja intradermaalisen injektion paikat sijaitsevat olkavarressa. Intramuskulaariset injektiot deltoidilihakseen vahvistetaan pehmeällä, todentuntuisella iholla ja alueen luonnollisilla luun maamerkeillä. Intradermaalinen injektio destilloidulla vedellä luo ominaisia ihon kohoumia määrätyissä paikoissa olkavarressa.

    Advanced Venipuncture and Injection Arm -harjoittelukäden realismi on todella hämmästyttävä. Pehmeät, joustavat sormet on valettu erikseen erittäin tarkalla yksityiskohtien huomiolla – aina sormenjälkiin asti! Käden taivutus auttaa opiskelijoita kehittämään käsittelytaitojaan. Vaihdettava iho rullaa, kun suonia tunnustellaan, ja suoniin pääsyssä tuntuu erottuva “pop”. Valuprosessi toistaa ihon hienot yksityiskohdat, joten käsi näyttää ja tuntuu elävältä. Suonien venttiilit voidaan nähdä ja tunnustella ihon pinnalla.

    Simuloidut suonet ja iho ovat täysin vaihdettavissa, jotta tämä harjoittelukäsi näyttäisi ja tuntuisi uudelta. Normaalissa käytössä satoja injektioita voidaan suorittaa ennen kuin suonet tai iho on vaihdettava. Täydelliset vaihtopaketit ovat saatavilla ja helppokäyttöisiä.

    Toimitetaan keinotekoisen veren, 3cc-ruiskun, 12cc-ruiskun, neulan, kahden nestepussin, käyttöohjeen ja laukun kanssa.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Edistynyt laskimopunktiosimulaattori – Vaalea iho”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!