BF Elektrostimulaattori Lihaksille – ELEKTRO

Tuotetunnus (SKU): 17-22-271
59  Excluding VAT
(73,75  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    ELECTRO BF
    Electro BF on henkilökohtainen tapasi luoda täydellinen vartalonmuoto. Se on lihaksenmuokkausvallankumous. Laitteen päätavoite on rakentaa ja vahvistaa vatsalihaksia, mutta lisälevyjen ansiosta se toimii koko kehossa. Se on erinomainen lisä perinteiseen harjoitteluun. Tuote helpottaa lihasten voiman ja kestävyyden lisäämistä.
    EMS sähköaallot, jotka Electro BF lähettää kehon läpi, pakottavat lihakset supistumaan ja rentoutumaan. Tämä pulssi tulee elektrodista, joka on asetettu kanteen, jonka laitat päälle ennen harjoittelua. Nämä impulssit saavuttavat syvimmät lihassyyt, mikä parantaa niiden muotoa ja takaa myös nopeamman tuloksen verrattuna perinteiseen harjoitteluun.
    Laite tarjoaa 6 toimintatilaa ja 10 eri intensiteettitasoa. Näin ollen voit täydellisesti sovittaa harjoittelun tarpeisiisi ja kokemustasoon. Electro BF voidaan käyttää perinteisen harjoittelun aikana, mutta myös päivittäisissä toiminnoissa. Suurin ero perinteisen harjoittelun ja Electro BF:n välillä on, että nivelet eivät rasitu. EMS-aallot muovaavat ja vahvistavat kehoa ilman vammariskiä.
    Saavuttaaksesi Electro BF:n vaikutukset tarvitset vain 20 minuuttia päivässä ilman suuria ponnisteluja ja raskaita harjoituksia. Tämän vallankumouksellisen pienen laitteen ansiosta voit merkittävästi parantaa harjoittelusi tehokkuutta, säästää aikaa ja rahaa sekä välttää tilanteita, joissa on loukkaantumisriski. Lisäksi vahvistat lihaksiasi, parannat kuntoasi, poltat tarpeetonta rasvakudosta ja saat aineenvaihduntasi siirtymään korkeammalle tasolle. Electro BF sopii kaikenikäisille ja -tasoisille.
    Väri: musta – vihreä
    Laitteen hierontatyyppi: elektrostimulaattori
    Lihastimulaattori:
    Intensiteettitasojen määrä: 10
    Toimintatilojen määrä: 6
    Pakkaus sisältää:
    Päälevyn mitat (pituus/leveys) (mm): 200 / 195
    Pienen levyn mitat (pituus/leveys) (mm): 169 / 60
    Turvallinen ympäristön lämpötila: 15 ÷ 35 astetta C.
    Tuotteen paino (g): 160
    Huomautuksia:
    Ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin
    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “BF Elektrostimulaattori Lihaksille – ELEKTRO”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!