Värinäalusta kotikäyttöön – Taivas – SVP11

Tuotetunnus (SKU): 17-22-416
299  Excluding VAT
(373,75  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    SVP11 VIBRAATIOLAUTA 3D (KAKSI MOOTTORIA)
    SVP11 on 3D-vibraatiolauta. Tavallisella laudalla värähtely tapahtuu vain pystysuorassa tasossa. 3D-laudalla liike on pystysuoraa, vaakasuoraa (elliptistä) mutta voi myös vaihdella näiden kahden välillä. Tämä ratkaisu tarjoaa paljon parempia tuloksia. Lauta käynnistetään kahdella moottorilla, jotka tuottavat monisuuntaisia värähtelyjä.

    Vibraatiolauta SVP11 on laite, joka auttaa meitä saavuttamaan täydellisen muodon. Harjoittelu laudalla mahdollistaa koko kehon harjoittamisen: jalkalihakset, pakaralihakset, vatsalihakset sekä ylävartalon lihakset. Alusta tarjoaa mahdollisuuden harjoitella 3 eri intensiteettitasolla. Seisomalla laitteen keskellä voimme simuloida kävelyä, pitämällä pienen etäisyyden jalkojen välillä voidaan simuloida juoksua ja pitämällä leveän etäisyyden jalkojen välillä voidaan simuloida sprinttiä. Laite tarjoaa 99 nopeustasoa ja yhdessä minuuttikellon kanssa SVP11 takaa, että voimme säätää laitteen omien toiveidemme mukaisesti.
    Lisäetu on mukana tuleva hierontamatto. Matto on sijoitettu laudalle. Värähtelyjen ja mattoon sijoitettujen erityisten hierontareunojen yhdistelmä tarjoaa erinomaisen jalkahieronnan ja siten – täydellisen rentoutumisen. Pakettiin sisältyy vastusnauhoja, jotta harjoittelu voidaan tehdä monipuolisemmaksi ja perusteellisemmaksi. Lisäksi lauta edistää verenkiertoa, lievittää lihaksia ja tukee lihasten rentoutumista. Laite on helppokäyttöinen. Kaukosäädin on kiinnitetty tuotteeseen helpottamaan ohjelmien ohjausta ja säätämistä. Lisäksi lauta on varustettu Bluetoothilla ja sisäänrakennetuilla kaiuttimilla. Tämä antaa meille mahdollisuuden yhdistää lauta älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen, jotta voimme nauttia lempimusiikistamme harjoittelun aikana.
    Laite soveltuu kaikille yksilöille riippumatta kokemustasosta. SVP11 tarjoaa 5 esiasetettua harjoitusohjelmaa sekä manuaalisen tilan, mikä mahdollistaa harjoittelun mukauttamisen kapasiteettisi ja tarpeidesi mukaan.
    Kiitos SVP11:n, on mahdollista saavuttaa täydellinen muoto ilman ponnisteluja, raskasta laitteistoa tai kuntosalijäsenyyttä. On jopa mahdollista suorittaa harjoitus katsellessasi suosikkiohjelmaasi televisiosta.

    Erittely

    Mitat: 78 x 40 x 14cm
    Tuotteen paino: 18,5 kg
    Materiaali: rauta, synteettinen materiaali
    Ominaisuudet:

    5 harjoitusohjelmaa
    Manuaalinen tila työnopeuden säätämiseen
    99 nopeustasoa
    Bluetooth
    Kaiuttimet

    Maksimaalinen käyttäjäpaino: 150 kg
    Merkitty teho: 110 – 220V, 200W, kaksi moottoria
    Merkitty taajuus: 13 Hz
    Värähtelyn amplitudi: 10 mm
    Pakettiin sisältyy:

    Kaukosäädin
    Vastusnauhat
    Hierontamatto
    Vibraatiolauta

    Huomautuksia:

    Ei saa käyttää kaupallisessa tarkoituksessa
    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Värinäalusta kotikäyttöön – Taivas – SVP11”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!