Värinäalusta kotikäyttöön – Taivas – SVP15

Tuotetunnus (SKU): 17-22-420
509  Excluding VAT
(636,25  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    SVP15 VIBRAATIOLAATTA SEITSEMÄN-YHDESSÄ (KOLME MOOTTORIA)
    Merkki SKY VIBRATION PLATE esittelee vibraatiolaatan seitsemän-yhdessä SVP15.
    Seitsemän-yhdessä tarkoittaa tässä, että laatan ansiosta kolmen moottorin (2x200W + 1X40W) avulla se liikkuu kaikkiin suuntiin ja tarjoaa seitsemän mahdollista liikemallin konfiguraatiota. Kolme yksittäistä liikettä: lineaarisella tasolla (kun liike tapahtuu suoraa linjaa pitkin sivuilla), vertikaalinen (pystysuora ylös-alas liike) ja aksiaalinen (kun laatta vuorotellen nousee toisella tai toisella puolella). Kolme kaksinkertaista yhdistelmää: aksiaalinen ja vertikaalinen liike, aksiaalinen ja lineaarinen liike sekä vertikaalinen ja lineaarinen liike. Seitsemäs vaihtoehto on yhdistelmä kaikkia kolmea liikesuunnitelmaa: lineaarista, aksiaalista ja vertikaalista.
    Vibraatiolaatta SVP15 on laite, joka auttaa meitä saavuttamaan täydellisen vartalonmuodon. Harjoittelu laudalla mahdollistaa koko kehon harjoittamisen: jalkalihakset, pakaralihakset, vatsalihakset sekä ylävartalon lihasryhmät. Jokainen lauta mahdollistaa harjoittelun 3 eri intensiteettitasolla. Seisomalla laitteen keskellä voimme simuloida kävelyä, pitämällä pienen etäisyyden jalkojen välillä voidaan simuloida juoksua ja pitämällä leveän etäisyyden jalkojen välillä voidaan simuloida sprinttiä. Laite tarjoaa 60 nopeustasoa ja yhdessä ajastimen kanssa, joka on varustettu tietokoneella, SVP15 takaa, että voimme asettaa laitteen omien toiveidemme mukaisesti. Kun nopeutta lisätään, laudan sivuilla oleva valo muuttuu. Vihreä valo tarkoittaa matalaa nopeutta, oranssi – keskinopeutta, punainen – korkeaa nopeutta.
    Lisäetu on mukana tuleva hierontamatto. Matto on asennettu laudalle. Värähtelyjen ja erityisten hierontareunojen yhdistelmä, jotka on sijoitettu mattoon, takaavat erinomaisen jalkahieronnan ja siten – täydellisen rentoutumisen. Vastusnauhat on sisällytetty jokaiseen settiin, jotta harjoittelua voidaan vaihdella ja tehostaa. Lisäksi lauta parantaa verenkiertoa, lihasten rentoutumista ja tukee lihasten regeneraatiota. Kone on erittäin helppokäyttöinen. Kellomainen kaukosäädin on kiinnitetty tuotteeseen, jotta ohjelmia voidaan helposti hallita ja muuttaa. Koska voimme pitää sen kädessämme, se ei häiritse harjoitteluamme ja voimme hallita harjoittelua koko ajan. Laudan pidike mahdollistaa kaukosäätimen säilyttämisen laitteen kanssa ja varmistaa, että se ei katoa. Lisäksi, vaimennusmatto on kiinnitetty laudalle. Asetamme laudan matolle vähentääksemme melua, joka syntyy harjoitellessamme laitteella.
    Laite soveltuu yksilöille riippumatta kokemustasosta. SVP15:ssä on 10 esiasetettua harjoitusohjelmaa sekä manuaalinen tila, mikä mahdollistaa harjoittelun mukauttamisen kykyjesi ja tarpeidesi mukaan.
    Kiitos SVP15:n, saavutat täydellisen vartalonmuodon ilman ponnisteluja, raskaita laitteita tai kuntosalikorttia. On jopa mahdollista suorittaa harjoitusohjelma katsellessasi suosikkiohjelmaasi televisiosta.

    Specifikaatio

    Mitat: 80x48x18cm
    Tuotteen paino: 18 kg
    Moottorien määrä: 3
    Värähtelyjen amplitudi:

    aksiaalinen 0-11mm
    vertikaalinen 1-2mm
    lineaarinen 0.5-4mm

    Hz taajuusalue:

    aksiaalinen 7-12Hz
    vertikaalinen 25-35Hz
    lineaarinen 7-11.5Hz

    Ohjelmien määrä: 10
    Nopeusasetukset: 1-60
    Harjoituksen kesto: 10 mm
    Näytön tyyppi: kosketusnäyttö, LCD
    Ohjaus: kaukosäädin – kello
    Maksimi käyttäjäpaino: 120 kg
    Settiin sisältyy:

    Vibraatiolaatta
    Hierontamatto
    Vaimennusmatto
    Vastusnauhat
    Kaukosäädin – kello (paristo sisältyy)

    Mahdolliset liikekonfiguraatiot:

    Aksiaalinen
    Vertikaalinen
    Lineaarinen
    Aksiaalinen + vertikaalinen
    Aksiaalinen + lineaarinen
    Vertikaalinen + lineaarinen

    Huomautuksia:

    Ei saa käyttää kaupallisessa tarkoituksessa
    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Värinäalusta kotikäyttöön – Taivas – SVP15”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!