Vaahtorulla (Punainen) 61 cm – FS104

Tuotetunnus (SKU): 17-39-015
Category
59  Excluding VAT
(73,75  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    FS104 HMS on vaahtotelarulla, joka on suunniteltu harjoituksiin, jotka parantavat yleistä hyvinvointia. Sen edut arvostetaan kaikkien aktiivista elämäntapaa harrastavien keskuudessa.
    Vaahtotelarulla FS104 HMS on suunniteltu pehmentämään jännittyneitä lihaksia ja parantamaan koordinaatiota. Laite auttaa parantamaan kuntoasi ja voi myös tehokkaasti muokata kehoasi. Kiitos pistehieronnan, henkilöt, joilla on ongelmia verenkierron kanssa, arvostavat tätä tuotetta.
    FS104 HMS malli on valmistettu korkealaatuisesta muovista, mikä takaa mukavuuden harjoittelun aikana. Vaahtotelarulla on kestävä kulumista vastaan eikä ime kosteutta, mikä tekee sen pitämisestä puhtaana helpoksi.
    Harjoittelu vaahtotelarullalla FS104 HMS aktivoi tehokkaasti posturaaliset lihakset, mikä auttaa parantamaan voimaa ja korjaamaan mahdollisia virheitä. Näin ollen laite on täydellinen niille, jotka viettävät istumatonta elämää.
    Voit helposti löytää monia, jotka käyttävät tänään vaahtotelarullaa FS104 HMS. Perinteisen voimisteluharjoittelun ohella vaahtotelarulla toimii myös erittäin hyvin erilaisten liikuntarajoitteiden hoitoon.

    SPECIFIKATION

    Halkaisija: 14 cm
    Pituus: 61 cm
    Materiaali: EVA/PVC
    Kovuus Shore-asteikolla: 50
    Väri: punainen
    Maksimikuormitus: 200 kg

    Huomautuksia:

    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Vaahtorulla (Punainen) 61 cm – FS104”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!