Kaksiosainen Kääntyvä Vaahtorulla (Punainen) – FS112

Tuotetunnus (SKU): 17-39-039
Category
79  Excluding VAT
(98,75  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    FS112 HMS on vaahtotelarulla, jota voidaan kiertää. Laite auttaa nopeasti regeneroimaan lihaksia harjoittelun jälkeen. Tuote koostuu kahdesta osasta. Se on valmistettu joustavasta, kestävästä EVA-materiaalista ja varustettu ergonomisella rakenteella, mikä tuottaa vaikutuksen, joka on samankaltainen kuin fysioterapeutin suorittama hieronta.
    Vaahtotelarulla on suunniteltu rentouttamaan jännittyneitä lihaksia ja parantamaan koordinaatiota. Laite auttaa parantamaan kuntoasi ja muokkaamaan kehosi siluettia tehokkaasti. Erityisen rakenteen ansiosta hieronta auttaa niitä, jotka kokevat ongelmia verenkierron kanssa.
    FS112 HMS on valmistettu korkealaatuisesta muovista, mikä takaa mukavuuden harjoittelun aikana. Se on kestävä hankautumista vastaan eikä ime kosteutta, mikä tekee sen pitämisestä puhtaana helppoa. Suurin etu on, että vaahtotelarulla on sataprosenttisesti vedenpitävä ja tasainen, mikä suojaa likaa ja bakteereja vastaan.
    Ergonominen hierontarakenne vahvistaa tuntemusta harjoittelun aikana ja antaa vaikutelman sormenpäähieronnasta. Harjoittelu rullalla FS112 HMS aktivoi tehokkaasti posturaaliset lihakset ja auttaa parantamaan kestävyyttä ja korjaamaan ryhtiä. Laite on ihanteellinen henkilöille, joilla on istumaton elämäntyyli.

    SPESIFIKAATIO

    Halkaisija: 14 cm
    Pituus: 68 cm
    Materiaali: EVA / PP
    Kovuus Shore-asteikolla: 50
    Värit: punainen
    Suurin sallittu kuormitus: 200 kg

    Huomautuksia:

    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Kaksiosainen Kääntyvä Vaahtorulla (Punainen) – FS112”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!