Tasapainopallo – BSX10

Tuotetunnus (SKU): 17-42-300
89  Excluding VAT
(111,25  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    BSX10 HMS pallo on liikuntaharjoitteluväline puolipallon muodossa. Sitä käytetään tasapainoharjoitteluun. Pallo on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, mikä takaa kestävyyden ja mukavuuden käytössä.
    Harjoittelu BSX10 HMS:llä on täydellinen lisä tavallisiin harjoitusohjelmiin, joita nyt voidaan laajentaa tasapainoharjoittelulla. Tasapainopallon käytön ansiosta harjoittelija voi parantaa vatsan, jalkojen ja käsivarsien lihaksistoa, mutta myös parantaa nivelten joustavuutta ja kehon muotoa. Kääntämällä pallon ylösalaisin voimme laajentaa harjoittelua harjoituksilla, jotka auttavat vahvistamaan käsivarsia.
    Harjoittelu BSX10 HMS pallolla aktivoi posturaaliset lihakset. Tämän ansiosta harjoittelijan kestävyys voi parantua ja samalla voidaan korjata posturaalisia vikoja. Siksi tämä väline on erinomainen yksilöille, joilla on istumaton elämäntapa.
    BSX10 HMS palloon voit helposti löytää monia käyttötarkoituksia. Perinteisen kunto- ja aerobisen harjoittelun ohella pallo soveltuu myös terveydenhuoltoon ja terapiaan henkilöille, joilla on toimintarajoitteita. Tämän mahdollistaa pallon pinnoitteen erityinen rakenne. Pinnoite takaa, ettei liukastu. Korkealaatuinen kumi on myös miellyttävä koskettaa. Suosittelemme palloa kaikille ++ henkilöille, jotka haluavat pysyä kunnossa ja elää terveellistä elämää kotona tarvitsematta välttämättä mennä ulos.

    SPECIFIKATION

    Pinnoitemateriaali: PVC
    Ydinmateriaali: ABS
    Halkaisija: 60 cm
    Korkeus: 25 cm
    Maksimikäyttäjäpaino: 250 kg

    Huomautuksia

    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Tasapainopallo – BSX10”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!