Tuotetunnus (SKU): 17-62-001
199  Excluding VAT
(248,75  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    RP02 HMS – rep. Denna produkt har ändar med ett integrerat skydd för ett säkra greppet. Ett rep av hög kvalitet, slitstarkt och med tät vävning garanterar ett effektivt träningspass under alla omständigheter.
    Modell RP02 HMS är ett elegant redskap som kommer att hjälpa dig att forma din framtoning. Repet i sin enkelhet och dess höga effektivitet är värt att lägga till i ditt träningsprogram. I jämförelse med ett vanligt träningspass, så möjliggör RP02 HMS repet att man kan aktivera hela kroppen. Det är därför vi får ett så mycket bättre resultat och följaktligen känner oss mer motiverade att träna och nöjda med denna typ av träning.
    Ett innovativt särdrag med att träna med RP02 HMS är att repet ger oss en kombination av styrke- och uthållighetsträning. Repet gör det möjligt att samtidigt träna armar, rygg och axlar liksom mage och ben. Mångsidigheten i denna typ av träning gör den oöverträffad när det gäller att bränna oönskat kroppsfett.
    RP02 HMS repet har förstärkta ändar för ett starkt grepp. Att träna med RP02 HMS repet kan göras på många olika sätt och det är därför vi rekommenderar det för både nybörjare liksom för erfarna användare. Alla kommer säkerligen att hitta sitt sätt att använda repet.

    Specifikation

    Färg: svart
    Material: nylon, polyester, PVC
    Mått:
    längd (m): 15
    diameter (mm): 50

    Ytterligare information: tips för att undvika att repet fransar sig
    Produktvikt (kg): 20

    Kommentarer:

    24 månaders garanti

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Treeniköysi – RP02”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!