Harjoitusnaru peitteellä – RP03

Tuotetunnus (SKU): 17-62-002
109  Excluding VAT
(136,25  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    RP03 HMS – rep. Tämä tuote on varustettu köyden päissä olevilla suojilla, jotka takaavat vankan otteen. Korkea laatu, kulutuskestävyys ja köyden paksu kudos takaavat onnistuneen harjoittelun kaikissa olosuhteissa.
    RP03 HMS malli on tyylikäs tapa pitää kehosi kunnossa. Sen yksinkertaisuus ja korkea tehokkuus tekevät siitä arvokkaan lisän tavallisiin harjoitusohjelmiin. RP03 HMS köyden avulla käyttäjä voi aktivoida koko kehonsa. Tällä tavoin saavutamme paljon parempia tuloksia ja siten korkeamman motivaation ja tyytyväisyyden.
    Innovatiivinen ominaisuus harjoittelussa RP03 HMS köydellä on voima- ja kestävyysosuuksien yhdistäminen. Tämän ansiosta voi samanaikaisesti kehittää käsivarsia, selkää ja olkapäitä sekä vatsalihaksia ja jalkoja. Tällaisen harjoittelun monipuolisuus tekee siitä vertaansa vailla olevan taistelussa tarpeetonta rasvakudosta vastaan.
    RP03 HMS köysi on viimeistelty kestävällä suojalla, joka takaa vahvan otteen. Harjoitukset RP03 HMS köydellä voidaan suorittaa monin eri tavoin, ja siksi suosittelemme sitä sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Kaikki löytävät varmasti oman tapansa käyttää köyttä.

    Specifikaatio

    Väri: musta
    Materiaali: nylon, polyesteri, PVC
    Mitat:

    pituus (m): 12
    halkaisija (mm): 38

    Lisätietoja: Päät on suojattu purkautumiselta
    Tuotteen paino (kg): 9,6

    Kommentit

    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Harjoitusnaru peitteellä – RP03”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!