Harjoitusvarsi kotidialyysiä varten

Tuotetunnus (SKU): 1020185
1 289  Excluding VAT
(1 611,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Life/form®-tuotteiden perinteen mukaisesti hemodialyysiharjoitusvarsi tarjoaa realistisen ulkonäön ja suorituskyvyn, jota tarvitaan antamaan täydellistä koulutusta harjoittelijoille tai potilaille. Tämä arvokas koulutusapuväline on helppo asentaa ja käyttää näyttämään, mitä potilaan käsivartta valmistellaan kotidialyysiä varten. Olemassa oleva fisteli on saatavilla ja järjestelmä voidaan paineistaa keinotekoisella verellä, jotta se tuntuu todelliselta, kun neula työnnetään sisään. Keinotekoinen veri jäljittelee kalpeita sävyjä, jotka ovat yleensä tyypillisiä dialyysipotilaille. Tämä simulaattori on helppo ylläpitää ja on suunniteltu vaihdettavalla ihon ja verisuoniston järjestelmällä.

    Mukana tulee pintti Life/form® laskimoverta, pintti Life/form® valtimoverta, letkun tiivistysaine, kaksi nesteen syöttöpussia, käyttöohjeet ja kantolaukku.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Harjoitusvarsi kotidialyysiä varten”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!