Sentriifugi (IVD) – Centric 350 IVD

Tuotetunnus (SKU): DM-380838
Category
3 069  Excluding VAT
(3 836,25  incl. VAT)
Delivery: 10-16 working days 10-16 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Centrifugen CENTRIC 350 IVD on yleinen laboratoriokeskipako, joka on suunniteltu käytettäväksi lääketieteellisissä, teollisissa ja tieteellisissä laboratorioissa eri suhteellisen tiheyden omaavien aineiden erottamiseen keskipakovoiman avulla. Sen maksimaalinen pyörimisnopeus on 15 000 rpm, mikä tuottaa keskipakovoiman 21 630 x g.

    Useiden eri ohjelmointivaihtoehtojen ja elektronisen toiminnanohjauksen mahdollisuus mahdollistaa ongelmattoman käytön keskipakoisessa. Erityisen ajolaitteen ansiosta taataan hiljainen ja huoltovapaa toiminta ilman hiilipölyn saastumista.

    Laite on varustettu käyttäjäystävällisillä vaihtoehdoilla, jotka helpottavat käyttöä ja tekevät oletusasetuksista sinulle helpompia. Sisäänrakennetut vikailmaisutoiminnot varmistavat, että käyttäjä ei syötä virheellisiä arvoja ja toiminnot tarkistavat myös koko toiminnan.

    Keskipakoisessa on mahdollisuus tallentaa ohjelmia. Ohjelmamuistiin voit tallentaa jopa 100 erilaista tietojoukkoa. Keskipakoisessa säilytetään aina viimeksi ajettu ohjelma muistissa rajoittamattoman ajan, mikä mahdollistaa sen uudelleenkäynnistyksen milloin tahansa – myös jos keskipako on sammutettu toiminnan aikana. Kaikki tärkeät toimintaparametrit voidaan lukea yhdellä silmäyksellä.

    Asetukset suoritetaan säätönupilla ja avaimilla ohjauspaneelissa. Keskipakoisen sisäpuoli on helppo puhdistaa. Meillä on mahdollisuus tarjota sinulle laite, joka yhdistää toiminnallisen monipuolisuuden käytännön soveltamiseen.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Sentriifugi (IVD) – Centric 350 IVD”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!