Monitoiminnallinen Pilates Bar Setti – DC31

Tuotetunnus (SKU): 17-32-021
59  Excluding VAT
(73,75  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    DC31 HMS on tanko, joka voidaan yhdistää kuminauhoihin. Tämän ansiosta voimme suorittaa monenlaisia harjoituksia. Kevyt työkalu monipuoliseen käyttöön. Se voi korvata omat kuminauhasi sillä erolla, että tämä on mukavampi käyttää. Tanko toimii kaikenlaiseen harjoitteluun ja kuntoutukseen. Käytämme DC31:tä sekä ylä- että alavartalon lihasryhmien harjoittamiseen. Tankoa voivat käyttää kaikki liikkujat kokemustasosta riippumatta.

    Kumiosat tulevat kolmella eri kuormitusalueella. Tämä antaa sinun vaihdella yksilöllisen harjoittelun intensiteettiä. Tangon avulla voimme suorittaa harjoituksia, jotka lisäävät liikkuvuutta, nivelten liikerataa ja motorista koordinaatiota. Harjoitukset voidaan suorittaa asettamalla joustavat nauhat jalkoihin ja tekemällä liikkeitä tangolla, tai päinvastoin, pitämällä tankoa jalkojen välissä ja venyttämällä nauhoja. Lisäkahvan ansiosta kuminauhat voidaan myös kiinnittää oveen. Tämä rikastaa merkittävästi harjoitusten valikoimaa.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Monitoiminnallinen Pilates Bar Setti – DC31”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!