Plyobox – Plyo pehmeä laatikkosetti – PYBS01

Tuotetunnus (SKU): 17-62-107
799  Excluding VAT
(998,75  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    PYBS01 HMS PREMIUM on neljän pehmeän plyometrisen laatikon sarja eri kokoisina.

    PYBS01 HMS -laatikot on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka tekevät niistä kiinteitä, mutta samalla tarpeeksi pehmeitä suojellakseen käyttäjää mahdollisilta törmäyksen aiheuttamilta vammoilta. Kääntämällä laatikoita saamme kolme eri korkeutta, ja samalla uuden harjoittelupinnan. Laatikoita voidaan yhdistellä vapaasti ja pinota päällekkäin ilman kaatumisen pelkoa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden jatkuvasti parantaa taitojasi ja harjoitussessioitasi. Laatikot kestävät myös todella intensiivisiä harjoituksia, ne ovat myös hiki- ja kosteudenkestäviä.

    Plyometristen laatikoiden pääasiallinen käyttötarkoitus, kuten nimestä voi päätellä, on ollut ja on plyometrinen harjoittelu. Tämän harjoittelun tarkoituksena on lisätä lihasvoimaa ja siten parantaa harjoittelumahdollisuuksia. Tätä harjoittelua voidaan käyttää kaikissa urheilulajeissa, jotka vaativat nopeutta, ketteryyttä ja refleksejä. Laatikoita voidaan tietysti käyttää myös moniin muihin harjoituksiin, jotka eivät liity plyometriaan.

    Plyometriset laatikot ovat tulleet pysyväksi välineeksi koulutussaleissa, kuntosaleilla ja kodeissa. Usein harjoitussuunnitelmat sisältävät näiden laatikoiden käytön eri lihasryhmien harjoittamiseen. Tämä seikka ei pitäisi tulla yllätyksenä, koska laatikoiden käyttömahdollisuudet ovat loputtomat.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Plyobox – Plyo pehmeä laatikkosetti – PYBS01”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!