Värinäharjoittelu – SKY SVP06

Tuotetunnus (SKU): 17-22-411
269  Excluding VAT
(336,25  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    SVP06-värinäalusta on laite, joka voi auttaa sinua saavuttamaan täydellisen vartalonmuodon. Harjoittelu tällä alustalla tarjoaa täydellisen harjoituksen, joka aktivoi koko kehon: jalkalihakset, pakarat ja vatsan sekä ylävartalon lihasryhmät. Alusta mahdollistaa harjoittelun 3 eri intensiteettitasolla. Seisomalla alustan keskellä voimme simuloida kävelyä, pitämällä pienen etäisyyden jalkojen välillä voidaan jäljitellä juoksua ja pitämällä leveän etäisyyden jalkojen välillä voidaan simuloida sprinttiä. Laite tarjoaa 99 nopeustasoa ja yhdistettynä SVP06:n varustamaan sekuntikelloon, se takaa, että laitteisto täyttää odotuksesi. Lisäetu on tässä paketissa mukana tuleva hierontamatto. Matto asetetaan värinäalustan päälle. Värinöiden ja hierovien tekstuurien yhdistelmä matossa takaa täydellisen jalkahieronnan ja siten – täydellisen rentoutumisen. Tämä paketti sisältää vastusnauhoja, jotta harjoittelu olisi monipuolisempaa ja täydellisempää.

    Lisäksi alusta edistää verenkiertoa, mikä antaa lihasten rentoutua ja nopeuttaa niiden palautumista. Laitetta voivat käyttää kaikki riippumatta kuntoilutasosta. SVP06 tarjoaa 10 erilaista harjoitusohjelmaa, mutta sitä voidaan käyttää myös “manuaalisessa tilassa”, mikä tarkoittaa, että voit helposti mukauttaa harjoittelua kapasiteettisi ja tarpeidesi mukaan. Laite on erittäin helppokäyttöinen. Tuotteeseen liitetty kaukosäädin tekee ohjelmien säätämisestä ja hallinnasta erittäin helppoa. Lisäksi alusta on varustettu Bluetoothilla, USB-portilla ja sisäänrakennetuilla kaiuttimilla. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää alustaan älypuhelimen tai muun laitteen kautta nauttiaksesi lempimusiikistasi harjoittelun aikana. SVP06:n ansiosta voit saavuttaa ihanteellisen vartalonmuodon ilman ponnisteluja, raskaita laitteita tai kuntosalijäsenyyttä. On jopa mahdollista harjoitella samalla, kun katsot suosikkiohjelmaasi televisiosta.

    Tekniset tiedot
    Mitat: 76 x 44 x 13 cm
    Tuotteen paino: 15,5 kg
    Materiaali: rauta, synteettiset materiaalit
    Toiminnot: 10 harjoitusohjelmaa
    Manuaalinen tila värähtelyn nopeuden hallintaan, 3 intensiteettitasoa
    99 nopeustasoa
    Bluetooth-kaiutin
    Käyttäjän enimmäispaino: 150 kg
    Arvioitu teho: 110-220V, 200W, yksi moottori
    Arvioitu taajuus: 10hz
    Värähtelyamplitudi: 10 mm
    Paketti sisältää: Kaukosäädin
    Vastusnauhat
    Hierontamatto
    Värisevä alusta

    Huomautus
    Ei kaupalliseen käyttöön, 24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Värinäharjoittelu – SKY SVP06”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!