ADAM-X Xpert – Ihmisen Potilassimulaattori

Tuotetunnus (SKU): 1021109
Category
99 329  Excluding VAT
(124 161,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    ADAM-X är den manliga patientsimulatorn som är designad för övning på färdigheter och tillhandahållande av medicinsk assistans i nödfall. ADAM-X är en reproduktion av en människas skelett- och anatomiska struktur. ADAM-X är hållbar och lämplig för träning på trauman i nödsituationer oavsett miljö. Simulatorn är perfekt för militär och civil utbildning i akut traumahantering. ADAM-X är ett trådlöst system; en fullt funktionell trådlös dator som tillåter instruktören att övervaka och göra justeringar under loppet av träningen. ADAM-X har utmärkande unika drag och egenskaper, vilket gör utbildningen mer realistisk.

    Realistisk anatomi
    ADAM-X är en reproduktion av en människas skelett- och anatomiska struktur med utmärkande egenskaper och drag. Simulatorn är förmänskligad och har en mycket realistisk hud. ADAM-X har automatisk blinkning beroende på fysiologisk status såväl som en fysiologisk reaktion i pupillerna mot ljus och vid beröring. Tänderna är utbytbara och ADAM-Xs tunga kan svullna upp.

    Träning
    ADAM-X är lämplig för ALS-träning, scenarioträning och träning på medicinsk vård. Eftersom ADAM-X är helt trådlös utan kontakter och med realistiska mänskliga proportioner är simulatorn följaktligen mycket portabel och perfekt för utbildning på plats. Under HLR-träning spåras handplaceringens precision såväl som djupet och kompressionstakten.

    Ljud
    ADAM-X har en stor variation ljud. Auskultation är möjlig med 8 punkter för andningsljud, 5 punkter för hjärtljud och 14 punkter för lungljud på dockans framsida. Dessutom finns det en möjlighet att sätta upp ett oberoende alternativ av ljud i 4 områden. Det är också möjligt att auskultera på baksidan av dockan. Andningsljud är oberoende och relaterade till ventileringen av varje enskild lunga. ADAM-X har talförmåga och kan säga ”ja”, ”nej” samt några interjektioner. Gutturala och hostande ljud är också tillgängliga.

    Kardiovaskulärt system
    ADAM-X har en bilateral kännbar puls på karotisartären, lårbensartären, strålbensartären, dorsalartären i foten och knävecksartären samt på tibialis posterior.

    Pneumologi
    ADAM-X har mycket realistiska luftvägar. Simulatorn har helt oberoende högra och vänstra lungor. Ventilering av lungan leder automatiskt till det passande andningsljudet, diafragmatisk exkursion och lungans gasutbyte. Förekomsten av andningsstillestånd eller hypoventilering tillsammans med den låga andelen syre i den inandade gasblandningen leder till motsvarande fysiologiska förändringar: hyperkapni, syrebrist, minskning av syre och takykardi. Ventilering av lungorna med ett positivt tryck eller återställning av spontan ventilering får ADAM-X att börja andas igen med en lämplig nivå på andningsfrekvensen. ADAM-X har en bröstkorg med flytförmåga och motståndet i luftvägarna ändras därefter.

    Ytterligare funktioner

    • Arbeta med ett äkta elektrokardiogram och med en riktig defibrillator
    • Möjlighet att ansluta en verklig människas patientmonitor och en riktig anestesimaskin
    • Träning på normalförloppet under anestesi
    • Träning på komplikationer av allmän karaktär inom anestesiologi
    • Unikt farmaceutiskt system: ADAM-X känner igen inte bara den administrerade drogen men också den mottagna dosen, en förändring av de vitala parametrarna sker i motsvarande grad
    • Skapa flera scenarier med scenarioredigeraren
    • Realistisk kraft i återkopplingen

    ADAM-X är tillgänglig i olika grader av exakthet:

    ADAM-X Xtreme
    1022584
    ADAM-X Xpert
    1021109
    ADAM-X Xact
    1022585
    Realistisk anatomi med utmärkande egenskaper och drag
    Hållbar och lämplig för utbildning i alla nödsituationer med trauma
    Simulerar en lång rad olika kliniska situationer
    Arbeta med ett äkta elektrokardiogram och en defibrillator
    Trådlös teknologi
    Unikt farmaceutiskt system
    Scenarier och träning på medicinsk vård
    Inkluderar en simulerad patientmonitor
    Synnerligen realistiskt huvud och kropp

     

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “ADAM-X Xpert – Ihmisen Potilassimulaattori”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!