Kuuntelu Harjoitus ja SmartScope™

Tuotetunnus (SKU): 1005642
6 139  Excluding VAT
(7 673,75  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Merkittävä läpimurto auskultaatiokoulutuksessa! Ominaisuudet:
    • Näkymättömät auskultaatiopaikat
    • Ei sisäisiä kaiuttimia
    • Täysin langaton
    • Palpoitavat merkit
    • Kauko-ohjattava
    • Sydän- ja keuhkoäänet vaihtelevat eri paikoissa
    • Kova kantolaukku sisältyy

    Ohjaaja valitsee valikosta sydän- ja keuhkotilanteita langattoman kaukosäätimen avulla. Nukke esittää itseään oikeana potilaana ilman näkyviä auskultaatiopaikkoja. Opiskelijan on palpoitava tunnistaakseen oikeat auskultaatiopaikat ja hän kuulee erilaisia sydän- ja keuhkoääniä Smartscope™ siirrettäessä eri paikkoihin nukella. Ohjaajan valitseman tilanteen diagnoosi voidaan tehdä vertaamalla äänien vaihteluita eri paikoissa. Aivan kuten oikealla potilaalla! Keuhkoääniä voidaan havaita viidessä etummaisessa, kymmenessä takimmaisessa ja kahdessa midaksillaarisessa paikassa. Opiskelijat voivat harjoitella auskultaatiota kuudessa etummaisessa sydänkohdassa. Kaukosäätimen ei tarvitse osoittaa suoraan nukkeen tai SmartScope™ toimiakseen. Yksi kaukosäädin hallitsee kaikkia SmartScope™ laitteita noin 30 m (100 ft) alueella. Täydellinen ryhmäopetukseen. Kuuntele ääniä joko käyttämällä SmartScope™ kuulokkeita tai liittämällä vahvistin/kaiutin (ei sisälly). Laitteen kantama on jopa noin 30 m (100 ft) kauko-ohjauksessa. Sisältää nuken, yhden kaukosäätimen LCD-näytöllä, yhden SmartScope™ yksinkertaisilla tai kaksinkertaisilla kuulokkeilla sekä kovan kantolaukun. Toimii kahdella “AA”- ja kahdella “AAA”-paristolla (sisältyvät).
    Seuraavat keuhkotilat ja äänet voidaan valita kaukosäätimellä: bronkovesikulaarinen, bronkiaalinen, kavernöösi, karkea rätinä, egofonia, puhdas rätinä, kitkahirnunta, vauva, eristetty vinkuna, normaali keuhko, pectoriloquy, keuhkoödeema, karkeat vinkunat, stridor, vesikulaarinen ja vinkuna. Seuraavat sydäntilat voidaan valita kaukosäätimellä: aortan työntö, eteisväliseinän vika, holosystolinen, midsystolinen, mitraaliklaffin ahtauma, normaali, PDA, keuhko, ahtauma, S3 sydänääni, S4 sydänääni, systolinen napsahdus ja VSD.

    Mitat 68,6 x 43,2 x 27,9 cm

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Kuuntelu Harjoitus ja SmartScope™”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!