TI Rescue Randy -harjoittelija lämpökameraa varten

Tuotetunnus (SKU): 1019954
5 509  Excluding VAT
(6 886,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    TI Pelasta Randyn kyky tuottaa lämpöä kuvantamista varten laajentaa pelastusharjoittelun valinnanvaraa. Lämpökuvantamisskannerit voivat nyt havaita Randyn yli 6 metrin (20 jalan) etäisyydeltä. Erikoislämmittimet kasvoissa ja käsissä toimivat vakio 110 V tai 220 V pistorasioilla ja saavuttavat halutun lämpötilan 15 minuutissa. Voit asettaa haluamasi lämpötilan TI Pelasta Randylle, ja hän näkyy skannerissa yli 45 minuuttia irrotettuna. Täydellinen pelastusharjoitteluun rakennuksissa tai etsintä- ja pelastustehtäviin kentällä. TI Pelasta Randy erottuu lämpötaustakuvasta.

    TI Pelasta Randy on testattu savu- ja höyrytäyteisissä tiloissa, kuten palontorjuntaympäristöissä, todistetusti realistisella pelastus- ja evakuointiharjoittelun simulaatiolla. Todellisissa ympäristöissä nukke ei kuitenkaan todennäköisesti näy koko vartalollaan tai rungollaan paljastettuna lämpösignatuurin määrittämisen helpottamiseksi. Siksi sinun tulisi harjoitella pienemmillä esityksillä, kuten pää ja kädet. Harjoittelu palomiesten kanssa on osoittanut TI Pelasta Randyn todellisen arvon kyvyssä toimittaa vaadittu esityksen laatu tehokkaaseen harjoitteluun ja lisätä realismia luonnollisen kokoisiin esityksiin, jotka tuovat esiin samanlaisia ongelmia evakuoinnin aikana kuin kohdattaessa avuton uhri. Vaikka ilman virtalähdettä, TI Pelasta Randy voi ylläpitää realistista ja tehokasta esitystä lämpökuvantamislaitteella yli 45 minuuttia. TI Pelasta Randy tarjoaa laajennettuja harjoittelumahdollisuuksia monenlaisissa sovelluskohteissa, kuten:

    Sotilaalliset sovellukset – Harjoittelu taistelemaan tulipaloja vastaan päätiloissa sekä etsintä- ja pelastustehtävät.
    Korjaukset ja vartiointi – Harjoittelu pakoskenaarioissa ja pakenemisessa. Nukke on tarpeeksi joustava tukemaan kenttäkoulutusta tai paikan päällä tapahtuvaa koulutusta. TI Pelasta Randy on rakennettu teollisuuden johtavan, kestävän ja vakaan alustan ympärille, joka tuottaa arvoa monien vuosien ajan; nyt parannettu viemään koulutuksesi uudelle tehokkuuden tasolle.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “TI Rescue Randy -harjoittelija lämpökameraa varten”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!