Bonnie Bone Marrow Biopsy Skills Trainer™

Tuotetunnus (SKU): 1023340
3 289  Excluding VAT
(4 111,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Bonnie Bone Marrow Biopsy Skills Trainer™ har utvecklats med input från läkare för att ordna med en realistisk simulering för undervisning och övning på procedurer i benmärgsbiopsi i den bakre ryggraden och bäckenområdet. Bonnie är modellerad efter ett medelstort kvinnligt bäckenben och ryggrad för palpation av markörer som exempelvis spinalutskottet samt den främre och bakre höftkammen i syfte att underlätta korrekt placering av biopsinålen.

    Tränaren Bonnie inkluderar en lutande stödjeplatta för att simulera behandling av patienter i framåtstupade eller laterala dekubitus-positioner (liggande på sida). Inläggen för högre och vänstra bakre höftkamsbenen är utformade för att kunna ersättas och innehåller benmärg som kan sugas ut under simulerade biopsiprocedurer för att bekräfta korrekt teknik. Kroppens hudstomme har en mjuk känsla och kan enkelt avlägsnas för att exponera hela den underliggande bäcken-/ryggradsanatomin samt för att underlätta utbytet av inläggen till höftkammen. Designen införlivar också ett utbytbart inlägg för punkteringsstället som är placerat ovanför de bakre höftkamsbenen så att punkteringar på flera ställen kan möjliggöras.

    Tränaren Bonnie kan hjälpa din personal på kliniken att skaffa sig värdefull kunskap medan självförtroendet och kompetensen, som behövs, byggs upp för säkra biopsiprocedurer. Denna tränare för sjukvårdssimuleringar återger en realistisk känsla när hudytan punkteras, vid ingång i höftkamsbenet och vid utsugning av simulerade benmärgsprover.

    Egenskaper:

    • Naturlig storlek och anatomi för patientsimulering modellerad från medelstort kvinnligt bäckenben och nedre ryggrad.
    • Det yttre skalet på denna anatomiska sjukvårdsmodell ger en mjuk, vävnadsliknande känsla för palpationen av underliggande beniga markörer som exempelvis spinalutskottet och de främre och bakre höftbenskammarna för att underlätta korrekt placering av biopsinålen.
    • Simulering av realistisk patientpositionering med den medföljande lutande stödjeplattan.
    • Den innovativa designen inkluderar ett utbytbart hudinlägg för punkteringsstället som möjliggör för fler än 200+ åtkomster innan reservdelar behövs.
    • Inlägg finns tillgängliga som reservdelar.

    Användning:

    • För att simulera behandling av patienter i laterala dekubitus-positioner (liggande på sida). Tränaren Bonnie kan sättas upp med det medföljande lutande stället eller positioneras på en bordsyta för att anpassas efter den liggande positionen.
    • De högra och vänstra höftkamsbenen är utformade för att vara avtagbara och utbytbara samt innehålla simulerad benmärg som kan sugas ut under simulerade biopsiprocedurer i syfte att bekräfta korrekt teknik.

    Leveransinnehåll:

    • Bärväska med rem
    • Benhudsskal
    • Hudinlägg för punktionsställe
    • Lutande stödjeplatta
    • Inlägg för höger och vänster bakre höftkamsben (5 set)

     

    Mått 31,12 x 30,48 x 20,32 cm

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Bonnie Bone Marrow Biopsy Skills Trainer™”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!