Edistynyt Simulaattori Rintatutkimus

Tuotetunnus (SKU): 1017235
1 379  Excluding VAT
(1 723,75  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

     

    Life/form® Edistynyt rintatutkimussimulaattori tarjoaa vertaansa vailla olevaa realismia sekä kliinisen tutkimuksen että rintojen itsetutkimuksen opettamiseen. Toisin kuin muut simulaattorit, imitoitujen rintojen kudostiheys vaihtelee todellakin, aivan kuten elävässä potilaassa. Kasvaimilla on vaihtelevia kokoja (1 – 4 cm halkaisijaltaan) ja muotoja (pyöreä, soikea, epätasainen, tähtimäinen). Lisäksi opettaja voi lisätä tiheyksiä tarjotakseen laajennetun yhdistelmän koulutusskenaarioita.

    Kasvaimet edustavat adenoomia, kystoja, pahanlaatuisia kasvaimia ja suurentuneita imusolmukkeita. Kouluttajalla on palpoidut kylkiluut, rintalasta ja solisluu sekä suurentuneet imusolmukkeet aksillaarisilla ja subklavikulaarisilla alueilla. Peau d’orange (appelsiininkuorinen iho) tulehduksineen; sisäänpäin vedetyt nännit; ihon kuopat ja asymmetria on myös kuvattu uskomattoman realistisella iholla. Life/form® Edistynyt rintatutkimussimulaattori on suunniteltu tutkimuksia varten selällään maaten, mutta sitä voidaan käyttää myös pystyasennossa, jos niin halutaan. Koulutusta voidaan myös suorittaa ilman peittävää ihoa. Sisältää jäykän alustan; oikean ja vasemman rintasisäkkeen; peittävän ihon; kolme sarjaa kasvaimia (27 kyhmyä); vauvanpuuteria; kovan kantolaukun ja käyttöohjeen.

     

    Mitat 35,6 x 27,9 x 15,2 cm

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Edistynyt Simulaattori Rintatutkimus”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!